14-08-2018

Vandaag demonstratie van onze G werking, iedereen welkom!

 Een heel jaar door werken we graag met onze kinderen, die net iets meer aandacht nodig hebben.   We noemen het de G werking, en fijn dat we dan steeds heel wat extra hulp krijgen van onze leden.

Mee alles in goede banen leiden, mee de pony's en paarden vasthouden waar nodig.    En samen sport beleven.

We hadden onze G ruitertjes de kans gegeven om op de Groentenjumping te rijden, maar ze blijven liefst in hun eigen omgeving.  Dat willen we graag respecteren.

Deze dagen zijn het ook hoogdagen in St Katelijne Waver, met de organisatie door de LRV club van Koningshooikt van het ponytornooi op 12 augustus en het tornooi voor de paarden op 15 augustus.    Dat is zeker de moeite waard om eens tot in de Lombaardstraat af te zakken.   Er zijn tal van demonstraties, en je kan er een hele dag gezellig vertoeven, en genieten van mooie sport.   

En als voorsmaakje mag je al eens komen kijken op dinsdagnamiddag 14 augustus tot in de Leliestraat 37, omstreeks 14.30u.

Met dank aan Sport Vlaanderen die onze G werking mee ondersteunt!  Met dank ook aan het gemeentebestuur van St Katelijne Waver en de sportraad voor de steun.
Onze dank aan de lesgevers en begeleiders die er altijd willen staan!  En bedankt aan de kinderen en ouders zelf, altijd fijn ze zo gemotiveerd bezig te zien!