06-07-2009

Philippe Lejeune en Vigo d'Arsouilles 4e in de Grote Prijs van Aken!

Wat een prestatie van Philippe Lejeune met Vigo! De meest prestigieuze Grote Prijs ter wereld, en dan een 4e plaats halen, knap werk!
Vigo d'Arsouilles heeft dan ook heel wat vermogen, en een goede mentaliteit in de piste.
Dat hadden we ook al gezien toen Vigo iets jonger was, en we hebben hem ook in onze fokkerij gebruikt.
Op de duur krijgen we zo wel een verzameling bij elkaar, meestal van de eigen hengsten, maar soms ook van collega-hengstenhouders. Als er dan zo'n prestaties komen, zijn we uiteraard dan nog meer benieuwd naar capaciteiten van die nakomelingen.

Van Vigo d'Arsouilles hebben we momenteel 2 driejarige hengsten staan, m.n. Giardini en Gerolsteiner. En niet uit de minste merries; Giardini is eveneens een zoon van Jade du Ri d'Asse (moeder van Premium de Laubry, Withney vd Dwerse Hagen,..) en Gerolsteiner heeft als moeder Isaura vd Helle.
De volle zus van Gerolsteiner was de merrie Verona. Verona heeft niet het geluk van een lang leven gehad, maar ze heeft wel het leven geschonken aan Just on my own, kleindochter van Vigo d'Arsouilles.

We wensen Philippe en Vigo nog heel veel geluk toe. Waarschijnlijk zitten Patrik en Withney samen met hen in het team in Hickstead. Toch wel een eer.
http://www.chioaachen.de