09-07-2009

In Hulsterlo op zoek naar overwinning in cyclus, 1e opdracht op tijd komen!!

Het werd bijna een traditie; de 5-jarigen springen op zaterdag bij de nationale cyclus-wedstrijden. We hebben ingeschreven om dit weekend naar Hulsterlo te gaan.
We waren dan ook van plan nu zaterdag te vertrekken naar Hulsterlo, tot een attente persoon wist te vertellen dat 10 juli al op vrijdag is.
En inderdaad, nu vrijdag zal Stijn met Lady Mc Beth, Uriano, Etoile, Eluna, Zapatero en Cyprus gaan. Caroline De Laet rijdt morgen eveneens met Uletta en Utoucha vd Dwerse Hagen.
We mogen uitkijken naar de prestaties van Uletta, die al 7 foutloze omlopen heeft gerealiseerd. Als ze morgen een 8e keer nul springt, komt ze mee bij het selecte groepje "winnaars van de cyclus vd 5-jarigen". Lady Mac Beth (v. Limbus) kan morgen een 7e keer foutloos springen, en zou dan in Ingelmunster, tijdens de laatste cyclus-wedstrijd van het seizoen, nog voor die 8e keer kunnen zorgen. In ieder geval hebben deze merries heel goed gepresteerd.

Zondag mag Stijn terug op stap met onze paarden, opnieuw naar het LRV tornooi in Itegem. Vorig weekend hebben Channel DH Z en Donatella Ter Elsloo de barrage gehaald in de klasse midden. Stijn was met Butterfly vd Padenborre ook in de barrage van de klasse zwaar, en Biba was er ook dichtbij met 1 fout in de basisomloop.
http://www.vlp.be