17-04-2010

Over geboorteplanning.. Geen Meredith Michaels op Wereldbekerfinale Geneve.

Deze dagen kijken de jumpingfans graag uit naar de wereldbekerfinale in Geneve. De resultaten zijn te vinden via bijgaande link.
Nochtans zijn er enkele grote kanshebbers niet aanwezig, waaronder de winnares van vorig jaar; Meredith Michaels.
We kunnen haar geen ongelijk geven. We hebben het in de persberichten destijds gelezen, dat ze bij het begin van haar zwangerschap van plan was om er wel in Geneve bij te zijn. Het had mogelijk geweest met die timing. Geboorteplanning, maar soms lukt het niet zoals oorspronkelijk gedacht. En soms moeten we gewoon leren meer tijd te nemen voor belangrijke dingen.
Geboorteplanning, daar hebben we het de laatste tijd al meer over gehad. Neen, neen, wij zijn al lang tevreden met onze 4 kinderen!
Het is ter sprake gekomen met onze goede vriendin Julie Wauters, dochter van de nog steeds betreurde en geprezen Erik Wauters, ondertussen mama van Katie Clee, en bijna de vrouw van Joe Clee.
Met mama te worden was er voor Julie ook heel wat veranderd. Ze stond er ook van te kijken wat er allemaal moest gebeuren tijdens de zwangerschap, en wil nu andere zwangere vrouwen helpen bij "geboorteplanning". We hopen dat Julie er heel fijne contacten aan mag overhouden.
Wil je er meer over lezen, een folder in bijlage.
Op de website van VLP lezen we net dat er een andere grote kanshebber niet meer bij is. Mc Lain Ward stond met Sapphire aan de leiding, maar wordt door een positieve hypersensitiviteitstest uitgesloten voor verdere deelname. Dit is sowieso een harde klap voor de sport..

Laat ons het sportief en paardvriendelijk houden, en zo zijn we aan het werk in Lummen.
Joe Clee is momenteel super op dreef met Dollar van 't Eigenlo in Lummen. Ook Patrik is goed gestart met Withney en Uletta. Met Biba verliep het gisteren iets minder. Biba was super aan het springen, maar Patrik vergat bijna een hindernis. Een volte moeten nemen, en zonder deze 4 strafpunten had haar tijd nog goed geweest voor een klassement. Verdorie toch! Voor de rest van 't weekend herexamen. Vooral belangrijk voor Patrik wordt de finale van de 1.50m op zondag met Withney. Er zullen nog heel wat selecties moeten gebeuren. Dit jaar zullen de startkansen beperkter zijn dan voorheen, dus laat ons hopen..

Het wordt verder een druk paardenweekend met de wedstrijden van de jonge paarden in Broechem. We bedanken Stijn Baert die morgen nog de dekhengsten Cloud Z en Etoile M wil rijden. Verder komen Jeroen Verschueren en Clint Mardulier met enkele paarden van onze stal aan de start.

Andere jaren gingen we ook graag supporteren voor onze neefjes Jorich en Pieter Spits op de nationale pony-cross. Dit nationaal kampioenschap vindt morgen plaats in Bassevelde, we supporteren zeker van op afstand!

Gisterenavond was er de prijsuitreiking van de winterwerking voor het pony-gewest Mechelen-Kontich. Een dikke pluim voor onze 6 ruitertjes- kleinkindjes Ceulemans.
Er waren overwinningen in het algemeen klassement in de volgende reeksen: Jeroen De Winter - D midden, Jorgen De Winter - D licht, Mieke Ceuterick - C beginnelingen, Marnick Spits - B beginnelingen, Julie Ceuterick - a beginnelingen. En voor Thibeau Spits geen overwinning, maar een mooie 2e plaats in a beginnelingen. Wat een reeks! We zullen het ooit met minder moeten doen..
Reden om te feesten voor de commandanten van de ponyclub van Kontich. Heel wat leden vielen in de prijzen, en dat is toch mee dankzij hun inzet. Er was gisteren nog extra reden om te feesten, want 2 commandanten vierden notabene hun verjaardag. Nicky Vingerhoets werd 40, en Luc Kennes werd 44! Bedankt voor de inzet voor onze jeugd!
En over verjaardagen gesproken, ook binnen de familie en op stal mocht er gevierd worden. Onze zus Anne (mama van Mieke en Julie Ceuterick) werd op 14 april 33 jaar, onze broer Paul (papa van voetballers Olivier en Laurens, en kleine Emily) wordt op 21 april al 39. Ruiter Jordy Oostvogels (17) en gelegenheidschauffeur en goede vriend Kamiel Michiels (59) verjaren gelijk met onze prins Filip, op 15 april.
http://results.sportcg.net/geneve/