23-04-2010

Jumping Antwerpen; op vrijdagavond nocturne met Euphony Six Bars.

Gisteren was Jumping Antwerpen al begonnen voor Ivan Dalton en Larenza Dwerse Hagen. Ze bereikten de barrage van de 1.40m proef prijs CMB, maar in de barrage moesten ze tevreden zijn met een figurantenrol. Winst was voor Jan Vinckier met Starhorses.
En over figurantenrollen gesproken.. Eergisteren kwam er een heuse TV-ploeg bij ons in de serres filmen. Voor het programma "Mijn Restaurant", om eens te kijken waar nu toch die verse groenten vandaan kwamen.
Figurant van dienst was onze broer Paul Ceulemans.
De volgende dagen zullen we minder serres zien, en trekken we zelf ook graag naar Jumping Antwerpen.
Vandaag komen Va-Vite en Wrangler aan de start in respectievelijk de 1.40 en 1.50m proeven van de Gold-wedstrijden.
Voor Cyber mogen achteraf de hindernissen nog opgetrokken worden. Hij toonde tijdens de Groentenjumping dat hij het foutloos kon over hindernissen van 2m. Als onze lieve, dappere Cyber dat deze avond nog eens zou willen doen...
Hij is niet groot, maar hij heeft een groot hart.
Het zal zeker niet simpel zijn..
Ook voor Va-Vite wordt het dit weekend een zware opdracht. Als alles volgens plan verloopt, zal hij zondag de Grote Prijs in Antwerpen springen. En dat wordt ongetwijfeld een zware opdracht, voor een 8-jarig paard...
Een proef waar we op voorhand heel erg naar uitkijken, dat is de proef op zaterdagavond. Een speedproef, en dat is op het lijf geschreven van Wrangler vd Withoeve.
Er is ook 20.000 euro prijzengeld, nog wat FEI-rankingspunten, en meer heeft Patrik niet nodig om flink op het gaspedaal te duwen. We zijn benieuwd..
http://www.jumpingantwerpen.com/website.php?taal=nl&page=resultaten