08-06-2010

Onze kinderen gaan samen met LRV Kontich voor het Amika - spel!

Amika, op TV volgen de kinderen het al lang, maar nu komt het ook meer en meer in beeld tijdens de LRV pony-wedstrijden.
In de nieuwe EquiTime staat het goed uitgelegd; er is een samenwerking tussen Studio 100 en LRV.
Er is een Amika-spel, waar vooral in teamverband moet gestreden en gewerkt worden. Met als één doel, eindoverwinnaar worden, eeuwige roem waarschijnlijk, en een meet en greet met Merel en Olivier. Zij zouden komen naar het nationaal tornooi in Zoutleeuw.
Het spel was al goed uitgelegd aan de kinderen in Kontich, en ze zijn er toch al mee bezig! Een pluim vooral aan Sandra, Anja en mijn zus Anne, die zich extra inzetten voor het spel, en uiteraard alle ponycommandanten van Kontich.
Ook al is het een spel, onze kinderen willen er voor gaan!
Nooit opgeven, dat is ook één van de slogans tijdens deze verkiezingsweken. Maar toen onze kinderen zondagavond naar Tom Waes keken hoe hij de Marathon des Sables tot een einde bracht, vonden ze het ook bijzonder knap dat hij niet opgaf. Laat het Amika-spel in ieder geval geen uitputtingsslag worden met bloed, zweet en tranen, maar dat het een fijn spel mag worden, dat iedereen dit seizoen wat bezig houdt. En dat de beste en meest sportieve club mag winnen... En waarom zou dat Kontich niet mogen zijn?
We zullen het weten eind september in Zoutleeuw!
Het eerste tornooi in mei is al goed verlopen, de volgende stap in de goede (?) richting zetten we op 27 juni in Puurs.
http://www.lrv.be