12-07-2010

De pluim van de week is voor Sven De Winter!

Soms zijn het drukke tijden voor ons, we zijn dat gewoon, maar soms kunnen we het ook niet alleen. Ook het groentenbedrijf vraagt wel wat energie, en zeker in deze tijden van BBQ's, dat merken we toch wel in de vraag naar de kropsla.
Als de prijzen goed zijn, moeten we extra presteren, en dan komt er vooral meer druk op de schouders van onze zus Wendy. Jeroen is één van haar drie kinderen, die actief was in Brugge het voorbije weekend.
Noch Wendy als Erik konden daar een volledig weekend blijven, door hun drukke agenda. Maar in nood is er Sven De Winter, neef van Erik.
Hij had speciaal verlof genomen, om Jeroen te begeleiden in Brugge. Steeds staat Sven klaar, en dat mag toch wel eens vermeld worden.
Bedankt Sven, voor het méér dan geslaagd weekend in Brugge.

Iedereen stond er van te kijken dat Jeroen het zo ver gebracht heeft met Ziggy Ziggy. Papa Erik vond Ziggy Ziggy nog niet klaar voor de wedstrijden van de 6-jarige paarden in Broechem. Maar het parcours dat ze gisteren moest springen in Brugge, was minstens zo moeilijk. Met een vierde plaats in de Beker, knap gedaan!
Bolero heeft zich ook goed geweerd in de Beker van België voor de pony's, en werd uiteindelijk 14e.
http://www.chioaachen.de

Source photo: Veerle Bertels