11-11-2010

Bericht aan de vrijwilligers Groentenjumping!

Op de foto zien we ons nichtje Nathalie De Winter, aan het werk tijdens de laatste editie van de Groentenjumping. Jong geleerd is oud gedaan...
Nathalie is één van de vele straffe medewerkers, die de groentenjumping mogelijk maken.

We hebben de kans nog niet gehad om alle helpers van de Groentenjumping te bedanken voor hun bijdrage tot het welslagen van de vorige editie. We hebben een datum gevonden, en de uitnodigingen zullen in de loop van volgende week verstuurd of gemaild worden. Alle medewerkers, groot en klein, mogen vrijdag 28 januari 2011 vrij houden! Meer info volgt dan.

Het is een druk seizoen geweest, en op sportief vlak hebben we ook niet stil gezeten. Vooral de jeugd komt meer en meer op het voorplan. De 7-jarige Nathalie, zus van Jorgen en Jeroen, komt het peleton versterken.
De pony-wedstrijden zijn topdagen om samen op stap te zijn. Het is niet altijd evident, want op 11 november begon het allemaal al om 8 uur in Broechem... Dat is heel vroeg opstaan dus..
De 3 zussen Ceulemans samen op stap, met ondertussen al 7 kleinkindjes Ceulemans die actief mee rijden. Gewoon geweldig. De jongste momenteel, dat is Nathalie, maar ze doet het ongelooflijk dapper.

Nathalie had 3 pony's mee, ze begint aan haar eerste seizoen, en moet volgend jaar nog haar vaardigheidsproef in het springen halen.
We vermoeden dat dit voor haar geen probleem wordt, als we ze nu al bezig zien. Gisteren reed ze 6 proeven, en ze liet daar geen enkele steek vallen!
Ook de andere kindjes deden het prima, het wordt een mooie winter! We kijken natuurlijk ook al uit naar de lente, en een nieuwe editie van de Groentenjumping.

Op 28 januari blikken we even terug, en kijken we vooruit.

Wanneer de volgende editie van de Groentenjumping zal zijn, daar moeten we de kalendervergadering voor afwachten. De kans is groot dat Groentenjumping verhuist van het paasweekend naar het eerste weekend van april. Wordt vervolgd..

Source: gj
Source photo: Veerle Bertels