22-12-2010

In rechte lijn naar Jumping Mechelen, van zondag 26 december tot 30 december!

Deze dagen staan in het teken van Jumping Mechelen. Bij elke gelegenheid wordt er over gesproken, en dat zal tijdens de kerstfeesten niet anders zijn..
We wensen iedereen van harte fijne kerstdagen toe.

Als je iemand van de kleinkinderen Ceulemans aan het werk wil zien, hierbij een overzicht van wanneer wie zal moeten..

Op de eerste dag, tijdens de Amika-dag, al meteen snelle Jorgen De Winter met de nog snellere Obelix, op de A piste tijdens de pony-proef rechtstreeks op tijd.
Mieke Ceuterick is daarna de zien in de Mini Steeple Chase op de A piste, en tijdens de Amika-Animatie op de B piste, samen met haar ploeg van LRV Kontich. Ook Jeroen en Amethist komen aan het werk tijdens de Amika - Animatie.

Patrik komt ook in actie, en wel tijdens het Vlaams kampioenschap met Rapsody. Hij had eigenlijk wel de eerste avond ook de Euphony krachtproef willen springen. Maar dan het geschikte paard hiervoor zoeken.. Mensen die vorige zondag het sportgala hebben gezien, hij had evt wel onze "achtcilinder" kunnen nemen.. Momenteel rijdt Thibault Lejeune (jongste zoon van Philippe) met Zidane (Babouche x Major de la Cour). Carry Goossens mocht met deze Zidane op de les bij Lejeune, en bestempelde hem als een achtcilinder.. Met Toby Louis Talpe ging het wel uitstekend. We zullen de 6-jarige Zidane maar rustig laten staan, waar hij staat, en deze krachtproef over laten aan de ervaren krachtpatsers, met meer jaren van dienst..

Op maandag 27/12 komt Patrik 3x in actie. Een eerste keer in de Belgian Breds, met Withney vd Dwerse Hagen of Cadjanine Z. De hengsten Va-Vite en Cyber van Vrijhern springen tijdens de Sires of the World.

Dinsdag 28/12 is Thibeau Spits onze enige pony-ruiter in actie. Hij heeft de traagste, maar de veiligste en de schattigste Paco onder het zadel, tijdens de Mini-Steeple Chase. Voor Patrik wordt het dan een opwarming 's ochtends met Cadjanine of Cyber. 's Avonds is de dikke 1.50m proef werk voor Withney.

Op woensdag 29/12 zien we snelle Julie Ceuterik met Lucifer in de mini steeple Chase. Jeroen De Winter neemt zijn paard Ziggy in de Children proef 1.10m. Het hoogtepunt van de avond wordt de Grote Prijs Topsport Vlaanderen. Daarvoor mag Cadjanine Z de ring in, samen met Patrik.

Donderdag 30/12, de laatste dag van Mechelen, maar ééntje waar het best druk wordt. Jorgen De Winter springt de finale stijlrijden KBC Gouden Teugel met Rose, broer Jeroen komt met Amethist. Romario won eerder de nationale wedstrijd Belgische Rijpony, en mag hierdoor nog eens terug in de B-piste voor de Belgische Rijpony. Met Orchid's Bolero komt hij in de B-piste voor de ponyproef van LRV.
Thibeau Spits mag nog een keertje mini-steeplen met Paco.
Op donderdag zit iedereen op het puntje van zijn stoel voor de Wereldbekermanche. Patrik en Withney zullen zeker hun best doen in deze belangrijke proef. In de prijs Stad Mechelen springt Cyber van Vrijhern.

Het hele programma is duidelijk te vinden op de website van Jumping Mechelen. We hebben opnieuw een stand, aan de ingang van de B piste. We heten onze klanten, sympathisanten en vrienden van harte welkom.
http://www.jumping-mechelen.com