16-04-2012

Nick Van Hoydonck wint GP Vor Groentenjumping.

Nick Van Hoydonck is een snel man. Zet hem dan nog eens op een snel paard, en dan weet je dat het moeilijk is, om hem op wedstrijden van 1.25m voor te zijn.
Ook bij ons op de provinciale Vor-wedstrijden van het afgelopen weekend, won hij de hoofdrubriek. Nico Vanderplaetsen kwam met Wabab de Boerendans nog aardig in de buurt, maar moest tevreden zijn met de 2e plaats. Het podium werd knap vervolledigd door Marilyn Vorsselmans.

In de barrage van de 1.25m GP waren ook enkele paarden van onze stal. Don was samen met Jonas Vervoort onderweg naar een topklassering, maar hij was even zijn kluts kwijt door het enthousiasme van het publiek.. Onze eigenste Delphine DH (Triumphe de Muze) groeide doorheen de concours, en kreeg een spijtige fout in de barrage, nog goed voor de 9e plaats. Eerder dit weekend was er winst voor onze neef Jeroen De Winter bij de 6-jarigen, met zijn vosse Corland-dochter Gretel S. Op zondag was Jeroen niet present op de Vor-jumping hier. Hij maakte zijn debuut op 1.40m niveau met Daskia (Canadian River) in Hulsterlo, bij de eerste manche van de Gouden Laars. Met 1 balk in de omloop mag dit bijzonder geslaagd genoemd worden. Het seizoen is voor Jeroen goed gestart. We gaan trachten zo spoedig mogelijk de resultaten van de Vor wedstrijden weer te geven, maar met technisch probleem hier nu de link naar de uitslagen van de Gouden Laars wedstrijd in Hulsterlo.

Nu zit Groentenjumping er helemaal op. Met dank aan iedereen die mee heeft gewerkt om dit mee te realiseren.
Dank aan ruiters, publiek, medewerkers en sponsors!
Als alles volgens plan verloopt op de kalendervergaderingen, reserveren we graag terug het Paasweekend 2013. Wordt vervolgd !
http://www.equibel.be/prg/results/results_events_cs.php?eid=35721&tnr=11

Source: gj