27-04-2012

Wrangler heeft alvast een erelint op zak, 5e plaats in 1.40m proef !

Het wrang gevoel na de Wereldbeker in Mechelen, mag Gregory Wathelet even vergeten.
De nieuwe paarden, die de laatste maanden een nieuwe thuis hebben gevonden bij Gregory, geven alvast veel vertrouwen.
Onze Cadjanine Z, deed het alvast heel goed over de hindernissen in de 1.40m proef, maar liet 4 tijdfouten noteren. Voor dit duo was het een opwarming voor de rest van het weekend. Patrik reed dezelfde proef, en met Wrangler kan je er van het eerste moment meteen voor gaan. Toen hij als 66e in de proef startte, was zijn resultaat goed voor de voorlopig 2e plaats. Als startnummer 98 buiten ging, waren er nog 3 snelle mannen voor gekomen. Toch weer goed voor een goed gevoel, en de 5e plaats voor Wrangler. Winst was er voor het jong Belgisch talent Constant Van Paesschen.

Maar nu terug naar Gregory Wathelet. 's Avonds kwam hij nog aan de start in de hoofdrubriek van de dag, de BMW Masters. Hiervoor had hij Destiny van het Dennehof gezadeld, in eigendom van Stal de Kalvarie, voorheen gereden door Jan Motmans. In de 4e barrage tegen de tijd, bleven er nog 2 paarden van stal de Kalvarie over voor de BMW, want ook Ludo Philippaerts had met Denver een nieuw ijzer in het vuur. Enkele snelle jongens zoals Billy Twomey en Pius Schwizer gingen in de fout, ook Ludo bleef niet foutloos. Gregory en Destiny deden dat wel, met de snelste tijd, en zijn hierdoor de winnaar van de gloednieuwe BMW.

Dag 1 van jumping Antwerpen zit er op. Met momenten was het stormachtig. Maar de echte jumpingfans trotseren graag de aprilse grillen om sport van de bovenste plank te zien.
Op vrijdagnamiddag komt onze Withney ook in actie, en hoopt Patrik zijn deelname in de Grote Prijs veilig te stellen.
Op vrijdagavond krijgt Euphony de eer om in de spotlights te komen, met de Euphony 6-bars.
Spijtig dat Sherlock ondertussen toch richting Iran vertrokken is.. Met de Olympische gedachte "Deelnemen is belangrijker dan winnen", gooit Patrik onze Lady Mc Beth voor de leeuwen.... Hij gelooft dat ze het kan, als dat maar goed komt..
http://www.jumpingantwerpen.be/website.php?taal=nl&page=resultaten