29-05-2012

Dit weekend; CSI*** Franconville voor Patrik; Sankt Gallen voor Cadjanine!

Vrijdagnamiddag wordt de derde landenprijs in de Top League verreden in het Zwitserse Sankt Gallen. Voor België tekenen daar present: Maurice Van Roosbroeck, Rik Hemeryck, Niels Bruynseels, Dirk Demeersman en Gregory Wathelet.
Voor onze stal is het fijn dat Dylano, zoon van Cento Lano, mee in de selectie zit. Gregory Wathelet rekent dit weekend eveneens op Cadjanine Z, dus zitten we zeker op het puntje van onze stoel... Verder komt ook Zafir (ex Stal Ceulemans, Feestveiling 2011) in actie met de Franse ruiter Jerome Hurel. Weliswaar zal de 8-jarige zoon van Oramé nog niet de hoofdrubrieken springen, maar hij evolueert toch goed tot 1.45m niveau.

Ook Patrik gaat op concours, maar bleef toch graag in de buurt. Daar heeft hij wel een goede reden voor. Mede-organisator van de Groentenjumping Pieter Goyvaerts zal nu zaterdag trouwen met Nathalie. Dat willen we zeker meemaken. Ook langs deze weg van harte proficiat aan het koppel en de families!
Van Franconville naar huis en dan 's anderendaags terug moet mogelijk zijn... Blijven geduldig ter plaatse wachten op hun ruiter: Uletta en Withney.
http://www.csio.ch/de/index.php?PHPSESSID=vv0lgron8c8rcj9ju1g46tio35

Source: gj