24-02-2008

Inge Mertens provinciaal kampioen klasse Z, Sven Laveren nummer 2.

Terwijl wij aan het werk waren in Hasselt, kregen we regelmatig nieuws vanuit Ranst, waar de provinciale LRV-indoor werd gereden.
In de klasse Licht ging de overwinning naar Tine Vermeiren van Wuustwezel. We wisten al langer dat de zussen Tine en Jessy Vermeiren goede amazones waren. We hebben hen de jongere broer van Cyber van Vrijhern toevertrouwd. Als je Jessy of Tine met Dreamboy van Vrijhern aan het werk gaat zien, dat is hem! Proficiat, Tine.

De klasse midden werd gewonnen door Bjorn Beuckeleers (LRV St-Katelijne-Waver). Bjorn en zijn vader Julien zijn vaste helpers bij ons op de Groentenjumping. Met de Codex-afstammeling Chelsey heeft hij een bijzondere merrie onder het zadel.
Een andere Codex-merrie wist de derde plaats te behalen in de klasse midden. Onze schoonbroer Erik De Winter was met Alinka 3e! Proficiat!

In de klasse Zwaar wisten 5 ruiters de barrage te behalen. In de barrage was Inge Mertens met Vladimir de enige foutloze, en de nieuwe provinciaal kampioen LRV.
De 2e plaats was voor Sven Laveren met Revana. Sven is één van de drijvende krachten en bestuurslid van de Groentenjumping. Op de 3e plaats stond Wim Vinckx met zijn merrie Rivella.
Er was ook nog een bijzonder klassement over de 2 Z-indoors en de provinciale indoor; de Z-kampioen. Dit is Sven Laveren geworden. Proficiat!
Veel succes aan iedereen op nationale indoor op 2/3/08.