24-03-2008

Volgend jaar hebben we "Stefaan daagt uit".

7 kandidaten hadden we aan de start, en allen deden ze even hard hun best.
Eerst het parcours met hun paard, en daarna mochten ze zonder paard ook nog enkele hindernissen nemen. Geen gemakkelijke opdracht!
De proef was dit jaar "Guy daagt uit", genoemd naar de winnaar van vorig jaar, Guy Mortelmans. Dit jaar moest hij de eer aan iemand anders overlaten.
We hadden immers een nieuwkomer in dit peleton veteranen. Niemand minder dan de vader van Pieter en Wouter De Vos aan de start. De appel valt hier letterlijk niet ver van de boom. Fruitkweker Stefaan de Vos mocht springen met onze hengst Cento Lano. Een foutloos parcours over de hele lijn, en nu mag hij met zijn vrouw Martine op vakantie vertrekken! Zij hebben de reischeque gewonnen, en we wensen hen een fijne reis!
We hadden ook een andere belangrijke prijs te verloten, ons overhandigd door beenhouwerij Marc Coenaerts. Deze prijs was voor de pechvogel van deze proef.
Jammer genoeg ging die prijs naar ons vake, Jos Ceulemans.
En toch waren we bijzonder fier op zijn prestatie. Hij had één pechbalkje met zijn paard, maar toen hij het als athleet moest waarmaken, ging het eigenlijk wel helemaal fout! Dan had hij maar 1 balk laten liggen..
Toch proficiat, we zijn heel fier op je! Moed houden tot volgend jaar, en blijven trainen!

Source: gj