26-03-2008

RTV reportage over de Groentenjumping.

Elke positieve berichtgeving over onze sport in de krant of op TV is fantastisch.
De jumpingsport is zo geliefd en massaal beoefend, en toch verschijnt er bijna niets op TV.
We hebben dankzij Edith De Reys, enkele journalisten die ook de jumpingsport hoog in het vaandel houden (met dank aan Gaston Tuch, gazet van Antwerpen), toch de nodige ondersteuning gekregen, waardoor we toch de kranten gehaald hebben. Gisterenavond is er ook op RTV een reportage geweest. Ruiter Pieter Devos en amazone Marjan De Wachter zijn mooi in beeld gekomen.
Ik had eerst Patrik als organisator een interview laten geven. Omdat zijn stem helemaal niet meer verstaanbaar was door de vermoeidheid, heb ik het mogen gaan uitleggen.
In het vervolg blijf ik toch liever achter de schermen, maar onder het motto "alles voor de sport" heb ik dit dan toch wel gedaan.
Ik hoop dat andere organisatoren ook op een positieve manier het nieuws kunnen halen (dus niet omdat er bvb een ongeval gebeurt..), en dat we zo stilaan toch de media-aandacht kunnen krijgen die onze sport verdient.
De kers op de taart zou nog altijd zijn om bvb Dirk Demeersman op de sofa te krijgen bij Debby en Nancy. Tegen volgende winter mag dat lukken! Met die veldrijders altijd.. Het mag wel eens een ruiter worden!
Ik blijf lekker thuis kijken dan van in mijn zetel...
Alle hulp van de site-lezers is welkom om dat in orde te krijgen.

Source: gj