18-04-2008

Bedankt, Eddy Laeremans.

LRV is de laatste 10 jaar nog ontzettend gegroeid. Het aantal wedstrijden voor zowel pony's als paarden, het aantal leden, wedstrijden jonge paarden, eventingwedstrijden, opleiding jury's, opleiding ruiters,...
Het is allemaal onder impuls geweest van boegbeeld Eddy Laeremans.
Patrik kende Eddy al van kindsbeen af, toen Eddy zijn chiroleider was.
We hebben altijd vol bewondering gestaan voor zijn inzet en enthousiasme.
Hij heeft altijd gewerkt voor 3. Vergaderingen leiden, micro doen, helpen op allerlei wedstrijden,...
Hij heeft gekozen om op professioneel gebied een andere weg in te slaan.
Het siert Eddy dat hij zijn vertrek zo goed mogelijk gaat voorbereiden.
Zijn vertrek wordt voorzien op 1 november '08.
We willen Eddy persoonlijk bedanken voor al wat hij gedaan heeft voor LRV. We hopen dat ze binnen LRV een goede opvolger kunnen vinden, en we wensen hem en zijn gezin succes met alles wat ze nog gaan doen.
Bedankt!
LRV is ondertussen ook 1 grote familie geworden. We hebben het leuke nieuws gekregen dat die familie nog groter wordt.
LRV ruiter Jan Lamberts (LRV Kester, of toch ergens in Brabant..) heeft er een dochtertje bij. Julie Lamberts is geboren op 12 april. Ook in LRV Koningshooikt was er heuglijk nieuws. Lieve en Jeff zijn de trotse ouders geworden van Linde op 14 april. We kennen Lieve al langer als een fantastisch lieve vrouw. Ze was er in 2003 bij in Dinard toen Cento Lano 2e werd in de Grote Prijs. Lieve was de verloofde van Kenny Van Linden die 7 jaar geleden op 22-jarige leeftijd overleed. Er is niemand uit de buurt de jonge en sympathieke LRV-ruiter van Koningshooikt vergeten, maar we zijn toch ook blij dat Lieve opnieuw geluk mag hebben in haar leven. Succes met je jonge gezinnetje, Lieve.

Nu terug aan het werk.. Zondag 20 april gaan we met onze jonge paarden naar Emblem, ook dat is een organisatie van LRV. En het is een mega-organisatie geworden! Wel 1300 paarden zijn er aanwezig, en 15 ervan zijn van ons. Statistisch gezien wordt het moeilijk om ons mannetje te staan! We doen ons best. Eerst nog even de originele papieren gaan klaar leggen... Met de procedure van het chippen zijn er strengere controles aangekondigd vanaf maart '08.
Volgens mij is de kans groot dat ze ook wel de wedstrijden van de jonge paarden kunnen controleren.
Gechipt en wel komen onze paarden morgen aan de start. Succes!
http://www.lrv.be