13-07-2008

Drie vrouwen winnen beker van België juniors, youngriders en seniors.

De winnaars van de Beker van België zijn gekend na 2 spannende rondes in de finaleproeven!

Bij de Juniors is Audrey Stampaert & Ritouch Greenfield winnaar geworden van de Beker van België Juniors 2008. Een verdienstelijke 2de plaats ging naar Sandy Pirez & Nairobi de Guldenboom gevolgd door Cyril Cools & Beauty River.

Jolien Van Turnhout & Porter gingen aan de haal met de titel van Beker van België Young Riders 2008. Tweede was Emmanuel Vanhaecke & Nanouchka van de Hulst en derde was Pieter De Jager & Exploit du Roulard.

Gudrun Patteet & Taxi werden bij de Seniors winnaar van de Beker van België Seniors 2008. De tweede plaats ging naar Jan Vlemmix & Vulkaan vh Lindehof gevolgd door Jan Motmans & Vacant ter Linden.

De volledige uitslag kan u terugvinden op de volgende website bij resultaten CSN 35 Brugge: http://www.equibel.be.

De eindstand van de Beker van België geldt tevens als selectie voor het Vlaams Kampioenschap. De tussenstand vind je in bijlage.

Tot zover het nieuwsbericht dat je op VLP kan terugvinden. Geen vermelding van paarden van onze stal. Net niet dus, maar voor de 7-jarige Belvedère was het toch bijzonder knap dat hij de finale bij de seniors wist te springen met 1 balk en 1 tijdfout, 5 punten dus. Weer een ervaring rijker!
http://www.vlp.be

Source: VLP