23-07-2008

Eindelijk, Ultra Boy is er bovenop.

Na de wedstrijden in Madrid, Lissabon en Vimeiro heeft Ultra Boy niet meer van stal geweest.
Onze Heartbreaker-hengst had er een bepaalde ziekte opgelopen, en hierdoor kreeg hij hoge koorts, die maar niet wou zakken. Dagen aan een stuk stond hij doodziek in stal, en kon hij absoluut niet uit de voeten. Telkens we dachten dat hij genezen was, kwam de koorts opnieuw opsteken. Gelukkig is hij sinds 2 weken helemaal genezen, en mogen we echt wel content zijn.
Er wordt terug volop met Ultra Boy gewerkt. Dit weekend zal hij met Wim terug een 1.20m proef springen, om er terug bij te kunnen zijn op de internationale jumping van Beervelde (van 31/7 tot 3 augustus).
Patrik is vanochtend vertrokken naar Hickstead, zijn eerste Super League wedstrijd!
Sinds gisteren weet hij dat hij er ook kan bij zijn op de Super League wedstrijd van Dublin (van 6-10 augustus). Dublin zou een abnormaal mooie concours zijn, met enorm veel sfeer en uitstraling. Het is fantastisch om ook daar naar toe te kunnen gaan.
Als Ultra Boy voldoende vorm heeft, mag hij Withney en Sherlock vergezellen naar het Ierse Dublin. Nu zijn Withney, Sherlock en Adagio naar Hickstead. We hopen op een goed resultaat in Hickstead, en we zijn dankbaar voor de kansen die we krijgen. Nu is het aan Patrik en zijn paarden om zich te bewijzen.
Ik ga zelf graag supporteren vanaf vrijdag in Hickstead. Resultaten en startlijsten via onderstaande link.
http://www.swisstiming.com/sports/equestrian/racearchives/hickstead2008/index.htm