13-08-2008

Kampioenschap in Gesves, wisselend succes voor onze stal.

De eerste kwalificatie van de 6-jarigen op het Belgisch Kampioenschap zit er op.
We hadden zelf 4 paarden mee, en 2 deden het foutloos. Onze merries Vakilly W (v. Heartbreaker) en Cadjanine Z (v. Cannabis Z) blijven in de running voor een finaleplaats, onze hengsten Catalano (v. Cassini I) kreeg 2 fouten, en Cyber van Vrijhern (v. Perhaps) dat is weer een ander verhaal. Patrik verloor zijn stijgbeugel op hindernis 2, na een beetje zoekwerk liep het mis naar hindernis 3 toe. Cyber had het niet direct begrepen en liep naast de hindernis. Dit werden meteen 7 strafpunten, en de kans op een finaleplaats is verkeken.
Opium de Salbris sprong bij de 6-jarigen voor het eerst met Koen Vereecke.
De nieuwe eigenaars, Paul en Ingrid Inghels-Naessens, waren meteen bijzonder tevreden, want ze waren goed voor een foutloze rit.
Donderdagnamiddag wordt de 2e manche verreden bij de 6-jarigen.

Op woensdag en vrijdag komen de 5-jarigen aan de beurt. Voor onze stal is het uitkijken naar de prestaties van Donatella (v.Lys de Darmen) en Dollar van 't Eigenlo (v. Heartbreaker). Op woensdagavond is er nog een proef voor de 7-jarige paarden, met een finale op zaterdagavond.
Voor onze stal zijn ingeschreven; Centro Z (v. Cento Lano), Belvedère vd Dwerse Hagen (v. Cento Lano), Ultra Boy (v. Heartbreaker) en Bocelli van Paemel (v. Sheyenne de Baugy).