30-08-2008

Jeroen De Winter en Mieke Ceuterick zorgen voor spectakel in Kapellen.

Dat de kleinkindjes Ceulemans snel zijn, dat weten we al. Maar dat ze bij de mini steeple chase zo tot het uiterste durven gaan, het blijft ons elke keer weer verbazen.
Tijdens Jumping Mechelen hadden Jeroen, Jorgen en Mieke al wat prijzen binnen gehaald. Jorgen was er gisteren als toeschouwer, maar ons neefje Jeroen De Winter en nichtje Mieke Ceuterick gingen er weer voluit voor.
In de eerste race werd het een nek-aan-nek race tussen Jeroen en Mieke. Jeroen gaf zijn nichtje geen duimbreed toe, en hij was de gelukkige winnaar. Ons Mieke werd toch héél knap 2e.
Een uurtje later was er opnieuw een mini steeple chase. Dan kregen Jeroen en Mieke een mindere start, maar kwam Hanne (LRV Kontich) toch ook met een pony van onze stal in beeld. Big Boy is de pony van Thibeau, maar voor Thibeau zou het nog te snel gaan. Big Boy liet toch wel zien dat hij ook héél snel kan gaan, en hij was 2e.
Snelle pony's, snelle kinderen, en een veel te enthousiaste vake Jos. Als dat maar goed blijft komen!
De mini steeple Chase was een opwarmer voor de krachtproef in Kapellen. Die werd gewonnen door Frederik Cattebeke. Op een gedeelde 2e plaats stond Pieter Goyvaerts (LRV Heist op den Berg), die voor de gelegenheid Vita Magdalon (van Trevor Coyle) mocht opzadelen.