08-10-2008

Wordt het een drukke winter??

In de winter is het niet simpel om naar internationale wedstrijden te gaan. Beperkte startplaatsen, en dan krijgen de gevestigde waarden vaak nog uitnodigingen van de concours..
We mogen alvast het weekend van 17 tot 19 oktober naar de 3-sterrenconcours van St-Lô, en dan...
Dan weten we het niet.
Op de nieuw aangepaste website van Jumping Mechelen hebben we al gezien dat Patrik dit jaar ook wel welkom zal zijn.
Onder de rubriek "deelnemers" geen namen, maar een foto zegt dikwijls meer dan namen, dus dankjewel voor de gastvrijheid!!
We zijn zeker op post in Mechelen.
En in de tussentijd? Geen gezeur, zegt ons vake dan.
Je moet als ruiter iets doen, wat een andere ruiter niet doet. Dat apprecieert het publiek. Als hij met zo'n tips afkomt, kijken we al even bedenkelijk.
Nu was zijn tip om te leren rijden zoals Kevin Bacon. Ik heb al even op google gezocht, maar ik kan er me niets bij inbeelden. Dat was nu eens voor onze tijd..
Maar ergens weet ik al, dat het toch geen super idee zal zijn. We zullen maar blijven verder werken zoals we bezig zijn, en de rest dat zal wel komen!
Ondertussen staat Patrik toch maar mooi op nummer 107 op de meest recente FEI-ranking. En dat is een klim van 114 naar 107. Zal het ooit lukken om bij de top 100 te horen?
Zal Patrik ooit kunnen deelnemen bij wereldbeker Jumping Mechelen?
Buiten het feit dat Patrik graag met zijn paarden werkt, zijn dat nog 2 streefdoelen die het de moeite waard maken om volop te blijven trainen en werken.
http://www.jumping-mechelen.com