10-10-2008

Op zaterdagavond BWP Auction Antwerp; veiling van veulens en sportpaarden.

Dit weekend komt er heel wat volk bij elkaar in het Azelhof. Ondertussen een geruststelling..
We moeten de zoekactie van daarstraks niet meer verder doorzetten. Geen "child focus" toestanden, waar we het verloren gelopen paard terug bij zijn baasje moeten brengen.
Het is al opgelost. De eigenares miste haar paard toch toen ze het vanmiddag wou gaan voederen, en dan heeft de politie ons adres gegeven.
Super gelukkig was ze toen ze haar vosse merrie terug zag. We moeten ze nog wel veilig terug naar haar stal brengen.
En dan vroeg de dame haar rekening...
Ze kreeg van ons vake de keuze. Ofwel 30 euro betalen voor 2 dagen stalling en 2x het transport, ofwel niets betalen maar volgend jaar een bezoek brengen aan de Groentenjumping.
De vrouw heeft voor het tweede gekozen, dus we zullen haar graag ontvangen volgend jaar.
Ik zou haar een andere mogelijkheid hebben aangeboden..
Morgenavond is er voor de aanvang van de veiling een Maxi-Steeple Chase, met de boerenpaarden. Nu weet ik niet of het echt waar is, maar blijkbaar zouden er nu 6 ruiters starten, die afgevaardigd worden door een jumping. Ik hoop dat ze het ons niet hebben wijs gemaakt, maar onze afgevaardigde van de Groentenjumping zou als paashaas moeten mee doen in de steeple..
Misschien had die mevrouw van daarstraks wel de geschikte kandidate geweest??
Als er iemand anders zich geroepen voelt, laat gerust iets weten. Hoe het zal aflopen? Kom het morgen zelf bekijken in het Azelhof, omstreeks 19u.
Zowel voor als na de veiling zijn er jumpingrubrieken ter promotie van de BWP-fokkerij. Op zondag komen de pony's aan de beurt.
http://www.bwpauctionantwerp.be