03-12-2008

En daarvoor doen we het...

Soms krijg ik tegen mijn voeten bij ons thuis, dat ik teveel werk steek in de nieuwsberichten van de site. Het is inderdaad soms wel tijdrovend, maar heel graag gedaan.

Vandaag hebben we een bericht gekregen van Stijn Stevens. We mogen Stijn wel beschouwen als een echte fan van onze stal, en we zijn daar ook dankbaar voor.
We hadden van de week horen vertellen dat hij met het paard zwaar gevallen was. Op de vraag van ons uit of het effectief waar was, en of we onze cliniclown moesten afsturen kreeg ik het volgende bericht.

"Hey kristel,

Ja ik ben inderdaad goed gevallen. Onder een paard gezeten en mijn bekken op 4 plaatsen gebroken. Maar het gaat nu wel al beter. Helaas zal ik nu niet kunnen meedoen aan het voetbaltornooi maar waarschijnlijk kom ik met de andere mannen van "de vloanders" wel eens een kijkje nemen, al zal het wel met de rolstoel zijn :). Door mijn ongeluk is het al van het nationale lrv tornooi geleden dat ik het hele team ceulemans gezien heb en ik mis het wel want ik vind het altijd super wanneer ik in jullie gezelschap mag zijn.
Nu dat ik een hele tijd moet platliggen doe ik niet anders dan mj bezig houden met de computer, en mijn eerste site die ik dagelijks bezoek is www.stal-ceulemans.be! Op die manier ben ik op de hoogte van alle resultaten en nieuwe weetjes en steeds spannende verhaaltjes. Ook de filmpjes heb ik al vele malen bekeken. De laatste filmpjes van va-vite, sieberke en ultra-boy zijn trouwens top. Sieber is echt op weg om zijn bijnaam als de vosse levisto waar te maken.
Een bezoekje van de cliniclown zou wel leuk zijn ja :)
Voor de rest wil ik patrik en de andere ruiters van t' stal nog eens feliciteren met hun mooie resultaten van afgelopen periode.
Ook wil ik vele groetjes doen aan de voetballerkes marnik en thibault, de mooie blonde meisjes, de patrik, de jos, noella, natuurlijk aan jou kristel en aan heel het stal.
Ik hoop jullie snel terug te zien op de voetbal en op jumping mechelen natuurlijk!!!

Vele groeten stijn"

Stijn, we hopen dat je snel mag genezen! Als er andere lezers graag een bericht aan Stijn sturen; stijnstevens10@hotmail.com.

Dan nog een practische mededeling. Er is inderdaad terug een voetbalwedstrijd bij ons in de rijhal, op vrijdag 19 december. Het aantal ploegen die kunnen deelnemen is beperkt. Er waren nog enkele plaatsen vrij. De organisatie is in handen van LRV Heist-op-den-Berg. Meer info in bijlage. Allen welkom!