31-12-2008

Sherlock K vertrokken naar Dirk Demeersman.

Op oudjaar is Ultra Boy met het vliegtuig vertrokken richting New York. Van daar uit zal hij met de vrachtwagen overgebracht worden naar Miami, waar hij 6 weken quarantaine moet doen.
Dat is de eerste topper waar we eigenlijk 2 weken geleden al afscheid van hebben genomen.
De 2e moet niet zo ver gaan. Sherlock staat nu in de stallen van Dirk Demeersman.
We hebben de foto in bijlage gekregen van Vicky Bosmans.

Het is even aanpassen en wennen, maar we hebben nog talent op stal staan. Als Ambassador terug meer in het ritme kan komen, mogen we hem niet onderschatten.
Belvedère (zoon v. Cento Lano) zal ook klaar gemaakt worden voor de dikkere parcoursen. De echte opvolgers die mogelijk in de voetsporen van Withney treden zijn nog een jaartje te jong.
Va-Vite, Catalano, Cadjanine en Cyber zijn vandaag 7 geworden.

Hierbij nog de rubriek: "lezers schrijven", bedankt!!


Ik wens jullie veel succes op Jumping Mechelen en Marc den Beenhouwer : "ni te lang blijven plakken hé bruure !!!"

Dirk

ps bij een goed resultaat graag enkele streepjes bij De Proost...

(Dirk, ik heb je bericht eigenlijk te laat op de site gezet, wel bedankt. Ik denk dat je broer Marc Coenaerts het wel zal begrijpen, als er successen komen de volgende maanden!)


Hallo,

Ik heb vanavond enkele foto's gemaakt van Sherlock K tijdens de laatste proef vanavond. Ze zijn niet allemaal heel zuiver of een perfect moment maar toch de moeite om door te sturen.

Ik vond het spijtig te horen dat er 2 toppaarden vertrekken op jullie stal, maar jullie zijn goed bezig en ik ben er van overtuigd dat jullie hard zullen werken om weer nieuwe paarden klaar te krijgen voor het grotere werk...

Gr,

Vicky

Source photo: Vicky Bosmans