16-02-2017

CSI** Azelhof voor Patrik, Jeroen en Thibeau! Van 16 tot 19 februari.

 Heel wat ruiters zijn al naar het buitenland getrokken om het outdoorseizoen op gang te trekken.  Wij gaan genieten om nog enkele fijne indoorwedstrijden dicht bij de deur te kunnen afwerken.  Zo hebben we deze week een CSI** in het Azelhof, een weekje later mogen we naar de Flanders Expo Hallen in Gent.

Dit weekend in Lier kunnen zeker Jeroen De Winter, Patrik en zoon Thibeau Spits op onze steun rekenen.

Jeroen was de laatste keer in bijzonder goede doen met Gretel, en kon zo de GP van de Wen op zijn naam schrijven. Benieuwd wat Gretel dit weekend in petto heeft.   Voor Patrik en Jacobien was er in de Wen eveneens een overwinning, ook zij mag er dit weekend opnieuw bij zijn.     Verdi vd Withoeve komt eveneens in actie met Patrik.   Thibeau rijdt de CSI* met Freestyle vd Withoeve, en kan ervaring op hogere proeven opdoen in de CSI** met Jericho Dwerse Hagen.     Dolce Vita krijgt nog enkele dagen rust, zij mag samen met Juragold Bormes volgende week naar Gent met Thibeau.

Ook thuis bij ons in de piste is er dit weekend wel wat te beleven.   Marnick zal heel wat jonge paarden rijden tijdens de laatste gewestelijke LRV wedstrijd, ingericht door de club van Sint-Katelijne-Waver.  Ze beginnen er aan op zaterdag 18/2 en op zondag 19/2 komen de iets meer ervaren paarden in de ring.   Het wordt dus pendelen tussen Katelijne en Lier...  De startlijsten en meer info over CSI Lier via deze link.