14-03-2018

Finale hengstencompetitie in Hulsterlo op zaterdag; CSI Azelhof voor Thibeau en Patrik.

Sinds januari '18 is Jeroen goed aan het werk met de 3 jarige Pegase  van 't Ruytershof (vader: Comme Il faut , grootmoeder is Diamantina van 't Ruytershof).   Interessant bloed, en een heel interessante hengst die Erik en Jeroen naar hun Stal Netehof hebben kunnen halen om spoedig ter dekking te kunnen aanbieden.
Hopelijk toch.. Ze moeten deze week nog de laatste fase van de BWP hengstenkeuring doorstaan, maar als wij hem thuis aan het werk zien, mogen we er van uitgaan dat dit een formaliteit mag zijn..

Sowieso wel spannende momenten, we duimen voor de goede afloop!  Voor meer info ivm de hengstenkeuring in Hulsterlo vanaf 15/3 via deze link. 

H
oe de hengstenkeuring ook verloopt, we moeten het hoofd koel houden, en hopen dat we zaterdagavond mogen vieren.
Vorig jaar gingen Jeroen De Winter en Leandro VG als leider bij de 6-jarigen naar de finale van de hengstencompetitie in Hulsterlo.   Toen kregen ze die zeldzame fout in het basisparcours, en weg top klassering..   Dit jaar krijgt Jeroen herkansing.  Opnieuw maakt dit duo zich op om als leider naar de finale van de hengstencompetitie te gaan, bij de 7-jarige dekhengsten weliswaar.  

B
ij de 5-jarigen hebben zowel Marnick Spits met Nono vd Withoeve (Elvis ter Putte) als Jeroen met Nixon van het Meulenhof nog een prima uitgangspositie.  Ze lieten elk 3 foutloze omlopen noteren, en gaan zo als leider in een peleton naar de finale op zaterdag.  Daar moeten ze wel een barrage tegen de tijd afleggen, om één eindwinnaar aan te duiden.  Eerst foutloos proberen te blijven, dat blijft de boodschap!

We trekken dus naar Hulsterlo, maar blijven ook heel graag in de buurt.    In het Azelhof staat de Spring Tour CSI** geprogrammeerd.  Thibeau gaat dit weekend met Juragold Bormes en Jericho Dwerse Hagen.  Patrik rekent op Belissimo Z en Javanna van de Torredreef.  Meer info en startlijsten komen via deze website.