16-03-2016

Groentenjumping 2016 in volle opbouw, in samenwerking met Jan Janssens TJL Events

Ook dit jaar werken we met Groentenjumping samen met tentenbouwer Jan Janssens van de firma TJL Events.    Wederzijds respect,  en een correcte samenwerking.

Dat dit respect wederzijds is, heeft Jan getoond om zijn hengst Nector van den Bisschop te brengen naar Patrik, om hem voor te bereiden voor de 3e fase van de hengstenkeuring.   Alles begint weldra in Hulsterlo, hun eerste optreden is nu donderdag voorzien.  Er is een heel programma voorzien,  maar iedereen kijkt uit naar zaterdag  19 maart, waar ze zich een laatste keer mogen tonen, en dan wachten op het verdict van de jury.   Alle info via deze link.   

We duimen samen mee met Jan voor een goede afloop, we zijn er wel van overtuigd dat deze Nector (Echo vh Spieveld x Darco) over voldoende springkwaliteiten beschikt.

Op donderdag 17 maart eveneens de BRP ponyhengstenkeuring in Hulsterlo.    Vorig jaar wist Dries Ceuppens met Quint van de Groenheuvel (zoon van onze Kadans) de kampioen in huis te halen.  Ook dit jaar heeft hij een zoon van Kadans ingeschreven.  De volledige lijst en meer  info via deze link. 

Zaterdagavond is ook de finale van de hengstencompetitie.    Daar zal onze Jeroen De Winter deelnemen met Jericho bij de 7-jarigen, en met Leandro VG bij de 5-jarigen.

Vrijdag en zondag heeft Patrik kan Patrik zonder zorg deelnemen aan de Groentenjumping.   Hij zal met heel wat paarden aan de start komen, waaronder een nieuwe 7-jarige troef Vaudou (v. Diamant de Semilly).