23-03-2015

Iedereen welkom op een magische Feest Paasmaandag op Groentenjumping !

 We zijn de laatste hand aan het leggen van onze selectie voor de paarden van de internetveiling.  Die veiling wordt nu voor de 3e maal georganiseerd in samenwerking met Troostwijk.  

Het is belangrijk dat we alles met de nodige aandacht doen, want zo houden we tevreden klanten.   Een bijzonder tevreden klant bij één van onze eerder georganiseerde veilingen is Albert Peffer.  Fantastisch om van dichtbij de prestaties van Jonsaunier te kunnen volgen!

Jonsaunier is een zoon van Vertigo uit onze eigenste Withney vd Dwerse Hagen.   In Lons-Le-Saunier won Withney in 2008 de internationale driesterren GP, dat was een echte opsteker.   Op dat moment droeg ze 2 embryo's die net na thuiskomst gespoeld werden.  Via embryotransplantatie werden een jaar later Jonsaunier en Jillonse op de wereld gezet.

Zelf hebben ze hun biologische moeder Withney misschien nog niet gezien, maar daar komt weldra verandering in.

Het Groentenjumping-weekend staat op zaterdag in het teken van het afscheid van Withney in de sport.   Voor ons zelf wordt dit een emotioneel moment, we voelen het nu al.

We willen het weekend zeker op een vrolijke noot eindigen, en samen kijken naar de toekomst.     
Jonsaunier won zaterdag het totaal klassement van de hengstencompetitie bij de 6-jarige goedgekeurde dekhengsten!  In de finale was er jammer genoeg 1 fout, maar in de 5 wedstrijden die hier aan vooraf gingen, had hij al zo'n super reeks neergezet, dat de eindwinst niet meer in het gedrang kwam! 

We gaan dit graag vieren, en we willen Jonsaunier op paasmaandag 6 april graag nog een keer bij ons zien, om hem te huldigen.    Samen met Withney zullen we dan een foto nemen,  en terwijl wordt het publiek getrakteerd op een eerste gratis vat aangeboden door ons als fokkers van Jonsaunier.  Een tweede gratis vat wordt aangeboden door de huidige eigenaars; Albert en Agnes Peffer van Starhorses.

Het wordt verder een magische maandag, met naast topsport in de piste, ponyritjes voor de allerkleinsten, en een bezoek van tafelgoochelaar Gil Ricardo. 

Iedereen van harte welkom van vrijdag 3 tot en met maandag 6 april.   Ook op maandag 13 april is iedereen welkom voor kijkdag paarden van de Troostwijk - internet veiling.  Wordt heel snel vervolgd...