07-05-2016

Jeroen blijft 3e op het BK youngriders, na 2e manche. Thibeau in finale bij pony's met Cleostrade.

Op voorhand wisten we dat we met Thibeau enkel naar de Warre konden gaan om ervaring op te doen, en dat is prima verlopen. Dik tevreden met de manier waarop Dolce Vita het gedaan heeft, schitterend!  
 
Ze is nog net te sterk voor onze Thibeau en dan is de afstand soms toch te dicht. Zo kwamen de 2 fouten in de 2e manche, maar het was een veilige rit.   Na de verkenning was Patrik er eerst zelf niet gerust in, toch een dikke 1.40m proef.

Voor de pony's stond er een mooie 1.30m proef gebouwd, op zich geen probleem voor Cleostrade.  Toch kreeg ze af te rekenen met 2 fouten, die ze verder mee op haar conto neemt, maar morgen toch bij de top 16 aan de start komt van de finale BK pony's.


Uitkijken doen we vooral naar het BK youngriders, waar onze neef Jeroen de Winter een mooie uitgangspositie heeft. Zijn Gretel voelt super aan, en is na de fout van gisteren in de 2e manche toch op de voorlopige derde plaats gebleven.

Jeroen kan op onze steun rekenen, maar ook veel andere jeugdruiters die we een bijzonder warm hart toedragen.
Niet naar de 4 kampioenschappen gaan kijken is geen optie, morgen is de Warre the place to be, voor de finales van de BK's scholieren - pony's - juniors en youngriders.