27-02-2017

Jeroen en Leandro aan de leiding van het klassement hengstencompetitie! Nono terug foutloos!

Het was het voorbije weekend redelijk druk,  maar dankzij een sterk team hebben we het op 3 terreinen heel goed kunnen doen.  Met dank aan ons team!

Zo werd het mogelijk dat ook Marnick met Nono naar de wedstrijd in Sentower kon gaan, de 3e manche in de hengstencompetitie.    Tijdens de 2e manche was er die ene fout voor Nono, maar zaterdag ging het terug prima!  Het voorlopig klassement bij de 4-jarigen toont ons dat ze ex eaquo 12e zijn.   Wel heel fier op Nono, de halfbroer van Verdi, die op vrijdag nog de Masters in Gent won.   Nono heeft ook heel wat vermogen, is voorzichtig en gemakkelijk te rijden.  Echt een plezier om op stal te hebben.    


Jeroen startte er met Krezip DH bij de 7-jarigen en met Leandro bij de 6-jarigen.    Leandro doet het voortreffelijk.  Zaterdag waren ze goed voor een 2e plaats!  Na de 3 manches voeren zij het klassement bij de 6-jarigen aan!  

Met Krezip (zoon van Va-Vite en Dolce Vita), was er een slechte start, met een stop op hindernis 1.  Daarna deden ze het wel foutloos..   Er tellen maar 3 van de 4 manches, dus er is een schrapresultaat.  We kijken dan ook uit naar de prestaties van deze hengsten op 5 maart in Gesves..., en dan naar de finale op 18 maart in Hulsterlo.