24-04-2013

Kerly de Regor, bekeken op lange termijn.. Patrik en Patrick bundelen krachten!

Het nieuws van de aankoop van Kerly is reeds te lezen op diverse hippische nieuws-sites, en dat kunnen we bij deze bevestigen.  

Dromen van een goed paard, dat durven Patrik Spits en Patrick De Roeck zeker doen.  En meestal blijft het dan niet bij dromen, maar gaan ze over tot daden.
Al eerder hebben Patrik en Patrick De Roeck zaken gedaan, en hebben ze enkele paarden samen.  Onlangs werd bij ons op de Feestveiling door hen ook Jacobien aangekocht, zij is het nichtje van Westside vd Meerputhoeve, en een heel fijne merrie, maar nog niet gekend door het grote publiek.

Dat is anders bij de merrie  Kerly De Regor.  Ze is voor haar leeftijd al goed gekend in België.  Na winst op de wedstrijden vrijspringen in Heist Op den Berg, Jumping Mechelen en onlangs in Moerzeke, viel ze op.  Ook op prijskampen kan ze menig fokker en juryleden bekoren, en zo haalde ze vorig jaar nog de nationale titel op de prijskamp. 

Ze is een grote merrie, komt uit een fantastische stam, en ze heeft alles mee.   Haar overgrootmoeder is Querly Chin, naar wie ze genoemd is.   We bedanken de familie Veldeman voor het vertrouwen dat ze stellen in ons, en de verkoop mogelijk te maken.  Kerly zal dit seizoen nog ten huize Veldeman verblijven, en pas later verhuizen. 
Uiteraard zijn we ook Patrick De Roeck bijzonder dankbaar voor de samenwerking. 

Als het geluk nog aan haar en onze zijde wil staan, is Kerly zeker een belofte voor de toekomst.      

Source photo: Galop