14-03-2016

Maurice Van Roosbroeck, gast-lesgever op woensdag 23 maart !

 We hadden het al een tijdje geleden aangekondigd dat we de competitieve ruiters die bij onze club rijden, de kans zouden geven om mee een les te laten volgen van een gast-lesgever.

Deze keer hebben we niet de minste kunnen strikken, en zijn we heel blij dat voormalig Belgisch Kampioen Maurice Van Roosbroeck daarvoor tot bij ons zal komen.

Maurice heeft niet zelf heel goed gereden op het hoogste niveau, dochter Catherine is in zijn voetsporen getreden, en rijdt 5-sterrenwedstrijden.  Dat is het allerhoogste...
Zo ver zijn we allemaal nog niet, maar we weten dat we nog heel wat kunnen opsteken.

Jeroen volgt ook al jaren les bij Maurice, en Thibeau en Marnick hebben er ook heel wat bij geleerd.

Het niveau gaat dus wel hoog zijn, en daarom stellen we het open voor onze leden die nu al regelmatig springles komen nemen en minstens een wedstrijdniveau halen van 1m.    Ik denk dat ik ondertussen alle ruiters persoonlijk ook een mail heb gestuurd.    

Het is dikwijls ook leerrijk om gewoon eens naar die les te komen kijken.  Ook langs de kant, kan je er zeker iets van leren.  
Daarom een aanrader om even te komen kijken, naar de 2 groepen die les zullen krijgen tussen 18u en 20u.  Dat is een ideale generale repetitie ook, tegen de Groentenjumping van het Paasweekend.