03-04-2018

Nick Vrins wint GP GJ, winst voor Thibeau Spits en Danny Van Es in 1.35 en 1.25m.

Op wat een fijn weekend mogen we toch weer terugblikken  Eigenlijk te koud voor de tijd van het jaar, maar als we zoveel enthousiaste mensen bezig zagen, zowel binnen als buiten, kregen we het toch wel warm.   Onze dank gaat uit  naar 
alle deelnemers, medewerkers, sponsors en het publiek  voor de manier waarop ons eerste Groentenjumping-weekend verlopen en beleefd is. 

Het was druk, en het was mooi.  Met een mooie winnaar in de Grote Prijs Salus, niemand minder dan klasseruiter Nick Vrins die de winnaar van vorig jaar Cedric Broeckaert naar de 2e plaats verwees.  

Het zag er even naar uit dat Thibeau mee in de running zou zijn voor een hoge klassering, Jericho sprong top! 
Ze waren in de barrage, maar na de 4e sprong in de barrage ging het fout;  ze waren nog foutloos en snel, en Thibeau wou een binnendoor nemen.   Jericho had het niet begrepen, Thibeau was misschien te gretig, voor het thuispubliek. 
In ieder geval wil Jericho alles doen voor Thibeau, want per ongeluk sprong hij door even een miscommunicatie een hindenis van de foute kant...  Zoiets maak je eigenlijk nooit mee, en dan net op eigen terrein, en nét in die GP...    In ieder geval belandde Thibeau op deze manier op de 6e plaats, en zag hij Steve Lefevre, Joris Vergauwen en Gilles Thomas nog voor zich op de 3e tot 5e plaats.

Alle resultaten via deze link.    Een opsteker voor onze stal was de overwinning van Thibeau met Dolce Vita in de 1.35m proef, ook met Juragold plaatste Thibeau zich op de 6e plaats.     Knap werk van Danny Van Es, die 2x kwam deelnemen op de Groentenjumping, en de 2 proeven meteen op zijn naam wist te schrijven. Dat is presteren aan de volle 100%...


Van de ponyproeven zullen we zo snel mogelijk ook alle resultaten en enkele foto's on-line zetten.

We zijn alvast het nieuw weekend aan het voorbereiden, waar de Vor wedstrijden op zaterdag en zondag helemaal volzet zitten.  Er kan nog ingeschreven worden voor de BBQ de Luxe op zaterdagavond.    Dat is echt piccobello verzorgd door traiteur Groenhuis, tussen 17u en 20u.  Vandaag kan je nog reserveren aan VVK€20/volwassene (3 stukken vlees) - €10/kind (1 stuk vlees)

Kassa: €25/volwassene - €12/kind

groenten à volonté
 

Reserveren kan tot en met 3 april 2018


Dit mag je verwachten bij de BBQ

Kleine Chateaubriand
Texaanse spare ribs
Lamskoteletjes
Barbecueworstjes, chipolata’s en merguez
Assortiment brochetjes
Gemarineerde kalkoenlapjes 
Breydelspek
Gespiesde gehaktballetjes
Kippenbout van de chef, gemarineerd met yoghurt en verse kruiden
Scampibrochetten
Zalmbrochetten

Uitgebreid groentebuffet :
Inpak 3000 kropsla, coleslaw, Chinese salade, gesneden tomaten,
gesneden komkommer, gesnipperde ui, gestoomde
bloemkool en broccoliroosjes, geraspte worteltjes, radijsjessalade,
aardappelsalade en pastasalade, verse groene
boontjessalade, rijstsalade met paprika, rode bietsalade
cowlsla, lentesalade met granny smith, champignonsalade, venkelsalade, tomaat courgettesalade, komkommer in dille, mediterrane pastasalade, linzensalade, quinoasalade, 
chinese miesalade

Warme saus: Champignonsaus, peperroomsaus
Koude sauzen: mangochutney, pestodressing, verse tartaarsaus, cocktailsaus, barbecuesaus, currysau

Gepofte aardappels met kruidenboter

Barbecuebroodbuffet, boter en zout en pepermolen