15-03-2017

Ode aan de vriendschap - Iedereen beroemd- Sofie van Aken verrast Jos Ceulemans

De opnames van het TV programma Iedereen Beroemd, waren genomen op 20 januari ll, op de verjaardag van Dirk Van Aken.   Het was toen een emotioneel moment, voor ons vake Jos Ceulemans, die door de dochter van Dirk verrast werd door een plaatje.     Dirk is nu ongeveer 1.5 jaar geleden veel te vroeg overleden, en echt zijn beste vriend.

Met de uitzending deze week was het zeker terug een emotioneel moment, maar we zijn heel dankbaar wat Sofie met dit gebaar heeft gedaan.

Uit het oog, maar niet uit het hart!   Je kan de reportage zien via deze link. 

E
n dat is niet het enige mooi gebaar van Dirk en zijn kinderen.   Onze neef Jeroen De Winter heeft  hun beste paard Karmelita van den Dries destijds onder het zadel gekregen.  De Diamant de Semilly dochter is een halfzus van niemand minder dan Equinta van het Zorgvliet (Daniel Deusser).   Dit jaar wordt Karmelita 7 jaar, en ze heeft al een mooie weg afgelegd, met goede resultaten.  De toekomst van Karmelita ziet er dan ook veelbelovend uit.  We zouden iedereen willen vragen, dat elke keer als Karmelita ergens een applaus krijgt, wegens een goed resultaat, dat dit dan ook zeker een applaus is voor Dirk Van Aken.  En dat vriendschap het allerbelangrijkste is, dat wordt weeral duidelijk.   Bedankt Sofie, Betty en Guy !