08-09-2017

Patrik en Thiibeau, alvast zeker van plaats in GP op CSI** Lier Horseman Masters.

We zijn bekomen van het voorbije weekend, maar wat was dat toch eentje om duimen en vingers van af te likken.  
Bravo aan het Stephex team, het was promotie voor de sport.
 En dan nog een Niels Bruynseels die met de hoogste eer en de mooiste auto naar huis mocht!

Zelf waren we tevreden met de 12e plaats van Thibeau en Dolce Vita in de CSI** GP van Jumping Brussel (Stephex Masters).  Patrik werd met Belissimo 8e in de GP CSI*** op Jumping Stephex Masters.  Hij was al bij al een beetje ontgoocheld na de barrage, maar toch weeral knap dat de jonge Belissimo zich toch maar weer voor zo'n barrage weet te klasseren.  

Onze 8-jarige paarden zijn voor ons zo belangrijk, en dat mogen we dit weekend hopelijk nog eens ondervinden in Jumping CSI** Horseman te Lier.  

Af en toe wisselen Patrik en Thibeau onderling van paarden, en dat is nu niet anders.  Dolce Vita springt deze dagen met Patrik, en zij was gisteren meteen goed voor een 2e plaats in de GP CSI** qualifier.    De rankingproeven en GP zal Patrik verder afwerken met onze Jacobien,  de 6 jarige Classic Touch is mee om ervaring op te doen.  

Thibeau mag dit weekend terug rekenen op Jericho Dwerse Hagen.  Na een rustperiode genoot hij er gisteren zichtbaar van om er terug bij te zijn.  En wij genoten van zijn ritje!  Goed voor de 8e plaats en alvast zekerheid op deelname in de GP op zondag.

Alle startlijsten en resultaten van CSI** Lier via deze link.    Er staat ook nog vanalles op het programme mbt veiling Horseman.   Dus deze week geen twijfel, allemaal richting het Azelhof in Lier!     Alleen vandaag maken we nog een tussenstop op de jaarmarkt in Sint Katelijne Waver.     Straks om 17u mogen Hightrick, Nono en co zich laten zien tussen het volk.    


Deze week is het dus een vrij rustig weekend, vorig weekend was het des te druk.    En het was overal zeker de moeite waard om aanwezig te zijn.   Catherine deed op LRV Herenthout vorige week een gouden zaak met zicht op het provinciaal tornooi.  Nog enkele extra selectiepunten, waardoor ze zeker op 17 september naar het kampioenschap zal mogen met Wolf, Galinka, Fair Faith en Sunny.
Lauranne verwachten we ook op het provinciaal met o.a. Hightrick en Kiliwatch.    Lauranne heeft ook enkele jonge pony's gereden, het is onze straffe madam.  

Dat toonde ze ook op de Jumping Zellaer, een nieuwkomer op de jumpingagenda, waar we hopelijk nog vele jaren te gast mogen zijn.   Stilaan durft Lauranne hoger te gaan op wedstrijd met Va-Vite, nu toch al in de 1.15m proef.   Het komt helemaal in orde!    In de masters van Zellaer was het trouwens Krezip DH (zoon van Va-Vite) die met onze Jeroen De Winter won, net voor Matthias Hens met Jericho Dwerse Hagen (broer van Va-Vite).   

Krezip springt ook deze dagen in Lier bij de 7-jarige paarden.    Onze neef Jeroen De Winter heeft daarnaast nog Karmelita van den Dries mee, als voorbereiding naar het WK jonge paarden in Zangersheide.








Vidéos
Jericho & Thibeau Spits Azelhof