29-03-2016

Patrik en Dolce Vita winnen de GP Groentenjumping! Ook Jeroen en Gretel waren dichtbij!

 Alle resultaten van de Gold CSN Groentenjumping via deze link.    En dan mogen we meteen erbij vermelden dat we heel blij zijn dat we nog sport hebben mogen zien op maandag, want wat een weer!!!  's Ochtends hebben we nog even getwijfeld, maar dan is de wind gelukkig wat gaan bijdraaien.

De ruiters hebben absoluut het beste van zichzelf gegeven.  Lange tijd zag het er naar uit dat Bert Prouvé in de GP de winst mee naar Zoutleeuw zou nemen.  De tijd kon korter, dat bewees onze neef Jeroen De Winter met Gretel S.  Maar die fout op de laatste hindernis!!!   Hetzelfde scenario voor Yoeri Braems met Stardust, heel snel, met 4 punten.   

Patrik en Dolce Vita slaagden wel in een nulrit en in een iets scherpere tijd.  Toen Olivier Van Roosbroeck als laatste ruiter in de ring kwam, wisten we dat de winst in ons eigen dorp St-Katelijne-Waver zou blijven.    Het schol maar een fractie, maar de winst was voor Patrik, voor Olivier op een schitterende 2e plaats!

Onze club Groentenjumping heeft een mooi optreden gegeven van de voltige, de foto's volgen daar later van!

Ook van de familierelais zullen er topfoto's komen de volgende dagen.   Een schitterende winnaar in de reeks grote maat pony's, met Kasper de Boeck (Rosso), die aangemoedigd door zijn meter Virginie Claeys een topronde reed.   Hij werd afgelost door Mike Hazebroeck, een topsporter helemaal in tenue!    Hij moest wel heel snel zijn, want er kwamen nog enkele snelle duo's achter hem.  Hun tijd was toch goed genoeg, om Lise Fol (Picaso) en Zara Leemans (Prins) achter zich te houden.  

Bij de pony's kleine maat, was de strijd minstens zo spannend!   Daar reed onze Catherine Spits een toprondje met haar nieuwe pony Fair Faith. Ze werd afgelost door onze Jeroen De Winter,  hij deed het ook goed.   Maar zijn broer Jorgen de Winter deed het nog beter, toen hij onze andere dochter Lauranne Spits (Cindy) afloste.    Het waren weeral onze meisjes die op 1 en 2 stonden, voor Julie Huybrechts.   Heel mooi was dat! 

Alle foto's van de Groentenjumping zijn te vinden via deze link, met dank aan onze topfotografe Tess Dewerie!

W
e danken het talrijk opgekomen publiek, de ruiters die voor topsport zorgden, en vooral ons team!  Uniek!!!