13-06-2013

Ruiters toegekomen in Sopot, Patrik gaat van start met Uletta en Withney.

Met enige omweg zijn de ruiters dan toch op tijd toegekomen in Sopot.
Normaal was de vlucht van Patrik, Dirk Demeersman en Rik Hemeryck voorzien van Brussel naar Frankfurt, en dan van Frankfurt naar Gdansk. 

Willy Vannitsen, vaste supporter van het Belgisch team, en misschien momenteel de enige daar?!,   had gezien dat de vlucht van Brussel naar Frankfurt was afgelast.

Telefonisch wisten ze ons bij Lufthansa te zeggen, dat ze de vlucht in Frankfurt konden nemen, als ze daar op tijd zouden geraken.   Veel tijd om na te denken is er dan niet.  Theoretisch was het wel haalbaar om die 390 km nog af te leggen, en dan op tijd in te checken.

Het is inderdaad gelukt, en vandaag zijn ze zonder problemen aan hun wedstrijden kunnen beginnen.   Patrik heeft er voor gekozen om zowel Withney als Uletta in de FEI rankingsproef te rijden.
Patrik reed zijn proef met Withney, om toch ook daar een mogelijk klassement te hebben.   Hij moest redelijk vroeg de ring in, toen er nog niemand foutloos was.   Na een lichte fout, probeerde hij toch nog om een goede tijd te realiseren, en kreeg nog een tweede fout.   Alle resultaten zijn te vinden via de link.  


Het is al een tijd geleden dat Patrik nog eens met zijn rood vestje heeft gereden in het team.  Na afloop van de proef, werd Patrik niet weerhouden voor het team.  Vrijdagnamiddag zal het Belgisch team in Sopot bestaan uit Dirk Demeersman, Rik Hemeryck, Ludo Philippaerts en Jos Lansink.

Van GCT Cannes komt er  goed nieuws, daar werd Citizenguard Cadjanine Z mooi 4e met Gregory Wathelet in de 1.50m proef op donderdag.   Resultaten via de  link.