30-10-2015

Share our passion, and take some lesson... Al 3 jaar bezig met lessen voor jeugd, nu 16+ !

We zijn ondertussen 3 jaar bezig met de club Groentenjumping om zomerkampen in te richten, en wekelijks ponylessen. Het is een plezier te werken met bijzonder gemotiveerde kinderen.

Voor die jeugdlessen mochten we nooit reclame maken, want daar zaten we eigenlijk van in het begin bijna aan onze limiet, om het voor onze pony's en accomodatie mogelijk te maken.

We zijn dan ook heel tevreden dat dit goed loopt, en regelmatig hebben we dan ook leuke activiteiten.  Op vrijdagavond 30 oktober hebben we in de rijhal de Gymkana, waar sport en spel op de eerste plaats komen.
Als je de kinderen van onze club graag aan het werk ziet, iedereen is van harte welkom om eens te komen kijken, in de rijhal in de Hageweg tussen 17.30u en 20u.

Vanaf dinsdag 3 november zouden we een stapje verder willen gaan.  We zouden willen starten met lessen voor volwassenen op dinsdagavond.   
Serge Pradolini zou die lessen op zich nemen, een bijzonder gepassioneerd man als het over paardrijden aankomt, mogen we wel zeggen.

We kiezen er voor om te werken in groepen van max 5 personen.   Dan is een zekere ervaring wel vereist.   Er is een mogelijkheid om dit ofwel met je eigen paard te doen, ofwel met paarden van Stal Ceulemans.       Opgelet, de plaatsen zijn beperkt!     

Heb je interesse, stuur dan een mail naar kristel@groep-ceulemans.be.