21-04-2014

Cedric Poets wint Speedderby, Lisse Bosch Grote Prijs pony's LRV !

De Groentenjumping Regionaal is momenteel aan zijn 4e en laatste dag toe.  En wat een mooie wedstrijden hebben we hier al gezien!!

Hoogtepunt was sowieso de Speedderby waar Cedric Poets met de winst naar Limburg vertrok!  
Schitterende sport, waar onze 6-jarige hengst Donckervoort DH met Patrik ook voor de nodige sensatie wist te zorgen!  De uitslagen van de LRV proeven komen later on-line, maar we mogen al wel vertellen dat de top 4 van de Speedderby er als volgt uitzag:   Na winnaar Cedric Poets,  was het Nick van Turnhout die Paul Scheirs en onze eigenste Patrik Spits achter zich liet.    

De Grote Prijs pony's LRV was eveneens schitterend om te volgen.    Slechts 3 combinaties plaatsten zich voor de herkansing tegen de tijd.     Het was uiteindelijk Lisse Bosch die zich de verdiende winnares mocht noemen na een quasi perfecte barrage.  Celien Van Bylen kwam nog aardig in de buurt, maar moest tevreden zijn met de 2e plaats voor Glenn De Laet.


De pony's van 1m en 1.10m springen hun finale tijdens het Pinksterweekend met de internationale concours.  Meer richtlijnen volgen later.


Wie ook richtlijnen mag ontvangen, dat is Gert Bosmans van LRV Herent.  Hij was de enige die dubbel foutloos bleef in de reeks Zwaar LRV.   Daarvoor verdient hij een wildcard voor deelname aan de internationale wedstrijden.   Proficiat alvast ook aan de eigenaar hoefsmid Ludo Uyterhoeven van het winnende paard Arona van de Rozendaal.  
Onze neef Jeroen de Winter deed nog aardig zijn best om de proef te winnen, maar strandde met 1 fout in een super snelle tijd op de 2e plaats.   Jeroen mag gerust zijn, hij krijgt sowieso wel een uitnodiging tot deelname aan de CSI***.

Verder laten we de beelden graag voor zich spreken.  Met dank aan Tess Dewerie!  Foto's kunnen besteld worden via de website van Tess Dewerie.  
 

De rubriek pony's 90 cm werd gewonnen door Caro-Belle de Hornois met Spirit.  Koen en Sandra De Hornois-Hendriks zijn mee drijvende krachten achter de Groentenjumping, en mogen dan ook terecht fier zijn op zo'n prestaties van hun dochter! 

De winnaars van de proef 1m kwamen van verder; daar waren het snelle meiden op het podium met Van Gronsveld Lauren uit Gellik, voor Floor Anthonissen (Wuustwezel) en De Smet Louise (LRV Tienen).

Onze LRV-directrice Inge Vandael was onze ere-gast, en ook zij zag dat het met Pasen bij ons goed was!
Voor ons is dit concept in ieder geval voor herhaling vatbaar..   

 



Source photo: Tess Dewerie

Documents
Vor zaterdag 19/4 proef 1.05m
Vor Groentenjumping zaterdag 95 cm
Vor zaterdag 19/4 1.15m
Vor zaterdag 19 april 1.25m