13-04-2019

Groentenjumping is klaar voor de Drédag!! Een organisatie van VLP om U tegen te zeggen..

 Alles zou klaar moeten zijn, om morgen heel wat kinderen een overgetelijke dag te bezorgen.

De Drédag is ingericht om  kinderen van 6 tot 16 jaar,  de kans te geven om wedstrijdervaring op te doen, of een andere discipline binnen de paardensport te ontdekken.

In 2018 werd het voor de eerste keer ingericht, door VLP Vlaamse Liga Paardensport op de terreinen van Stal Ceulemans, in mede-organisatie met club Groentenjumping.

Een organisatie van dergelijke omvang, waar jumping, dressuur, poney games, voltige, horse ball, mennen, eventing, endurance, Trec, op één dag wordt georganiseerd is geen evidentie.

Dan komen er eerst en vooral de terreinen bij, met dank aan alle eigenaars van de gronden, het gemeentebestuur en Natuurpunt voor het ruiterpad en de galoppiste..  

Heel wat vrijwilligers proberen alles morgen mee in goede banen te leiden.   Er kan wel eens iets fout gaan, maar dan zijn de clubs en de ouders er om het mee op te vangen.

Samen maken we er voor de kinderen een fijne jumpingdag van!

Groentenjumping dankt al  haar sponsors, maar voor de organisatie van de Drédag werd er extra sponsoring voorzien door Dré De Ceuster.   

In bijlage vind je meer practische info.   Sommige info is enkel van toepassing voor leden van de club Groentenjumping.
Je kan wel op de overzichten zien, wanneer welke clubs actief zijn met welke discipline.

Hopelijk mogen we veel supporters verwelkomen!  Er zullen lekkere wafels zijn, het restaurant is geopend van 11u tot  een half uur na de laatste wedstrijd.

Er is ook randanimatie, demonstraties, huifkartochten....  Thuis blijven is op de Drédag geen optie.. In de tent volgen we zelf Parijs - Roubaix.


Documents
Prijsuitreiking Clubs
Grondplan Drédag
Indeling pony's voor club Groentenjumping
Timing voor Groentenjumping bij disciplines
Dressuurproef zonder galop
Dressuurproef met galop op Drédag