08-04-2019

Walter Lelie verzorgt de Clinic op dinsdag 9 april! Iedereen welkom vanaf 18u !

 Het 2e Groentenjumping-weekend van de 4 weekends is ondertussen mooi afgesloten.
We hebben mooie winnaars gezien, alle resultaten via deze link. 

We maken ons op voor onze apotheose...  Nu zondag is de jeugd aan zet voor de Drédag, maar we durven ook al een week verder kijken naar het Paasweekend.

Het Gold-weekend waar nationale toppers op het appel zullen zijn.    Ook al zijn het bijzonder drukke tijden voor Niels Bruynseels, hij heeft al bekend gemaakt dat hij op Paasmaandag 22 april de weg vindt naar de Groentenjumping.  Na zijn 5e plaats gisteren op de finale van de Wereldbeker Jumping in Göteborg, en nu zijn deelname in Mexico en een week later in Miami, is dat een grote moeite, die bijzonder geapprecieerd wordt.

Niels heeft ons vorig jaar hier bij ons een Clinic gegeven,   dat was voor het aanwezige publiek bijzonder boeiend.

Dit jaar hebben we terug een klepper van formaat.  Walter Lelie is vooral gekend van jonge paarden op te leiden tot een hoger niveau.    Ook heel wat hengsten zijn bekend geraakt dankzij Walter.


Op dinsdag 9 april zal Walter hier 2 groepen les geven.   Het publiek is uitgenodigd om te komen kijken.

De eerste groep begint er aan om 18.30u:

18,30u  
Lise Fol Vivero
Catherine  Freestyle
Clarisse Bath Jaguar
Elise Bath Ginger
Valentina Hoeben Cherie of Caramba
   
19,30u  
Lauranne Spits Ceres
Thibeau Spits Nono vd Withoeve
Marnick Spits Donnie Darco
Marthe Van Gorp Capri
   

Je kan ook al vanaf 15u afzakken naar de Groentenjumping-tent.   In de tent zal dan een ruilbeurs van 2e handsmateriaal opgesteld worden.

Enkel leden van Club Groentenjumping kunnen zaken te koop aanbieden, iedereen is als koper van harte welkom om koopjes te doen.   De 2e hands beurs sluit om 18u, zodat daarna onze aandacht kan gaan naar de Clinic van Walter.


Morgen wordt er ook getapt in de tent, en kan je snacks eten.  Dat is ten voordele van de Scouts uit St Katelijne Waver.

Iedereen van harte welkom!  De inkom is gratis.