22-04-2014

En de winnaars zijn... Met dank aan onze vrijwilligers !! Winst voor Patrik Spits in 1.25m GT Vor!

Vooraleer we hier in het groot en het breed gaan vertellen wie de winnaars waren in de hoofdrubriek op de laatste dag van onze Groentenjumping Regionaal, eerst even iets anders.

De grote winnaars waren de ruiters én het publiek !  Met dank aan meer dan 100 vrijwilligers die het weer samen in goede banen hebben geleid!!  We hebben geen foto van allemaal samen, misschien een idee om dat te doen op de Groentenjumping internationaal.  Even de tijd stilleggen, en op de foto staan.

Het is haast onmogelijk om zo'n moment te vinden, want er is altijd wel iets te doen.    Er komen weldra meer foto's on line, maar deze foto mocht ik alvast ontvangen van fotografe Tess Dewerie, waar Natasja Verschueren en Katrien Goossens druk aan het werk zijn.   Onze oprechte dank aan alle medewerkers! 
  
Het is bij de ouders van Natasja Verschueren waar een groot deel van onze paarden opgroeien, in het domaine Delasserre in Foulayronnes (Frankrijk).

Zo komen we tot de winnaars van de publiekprijs, die een tweedaagse voor 2 personen konden winnen.

Het weekendje bij Luc en Vera Verschueren - Moernaut in Foulayronnes werd gewonnen door de familie Michiels, Tombroekmolenstraat 26 in Rollegem (Kortrijk).

Het verblijf bij Paul en Gert Van Leuven in het domaine Les Coudrais in Souvigny werd gewonnen door Van Duffel Sander, Hoevenstraat 55 in Lommel.

En nu gaan we uiteraard graag naar een korte bespreking van de klasse 6 GT 1.25m op Paasmaandag.   Met meer dan 90 combinaties aan de start, werd het geen gemakkelijke opdracht.  Toch kregen we een mooie groep in de barrage, en daar ging het super snel.
Onze eigenste Patrik Spits mocht als eerste aantreden in de barrage met Umosa B.   Later deze week mag Umosa mee naar de viersterren-concours in Antwerpen, dus dit werd een ideale generale repetitie.  De tijd van Umosa zat meteen goed, de toon was gezet.    Als 2e starter liet Nick Van Hooydonck nochtans zien dat het sneller kon, maar die ene fout..

Het waren Charlotte Janssens en Stephanie Goemaere die nog het dichtst in de buurt kwamen, maar ze moesten uiteindelijk toch tevreden zijn met de 2e en 3e plaats.

En zo laat Patrik weeral zien dat ze met hem rekening mag houden als hij op het eigen terrein deelneemt! 
Ook met Veneto DH Z plaatste hij zich mooi in de top 8.   Nu staat er wel weer iets bijzonder op de agenda, waar we graag naar uitkijken.    Patrik maakt zich nu op voor de internationale wedstrijd in Antwerpen, zeker de moeite waard.    Wij bekijken onze eigen inrichting als onze generale repetitie voor de grote internationale wedstrijd met Pinksteren van 6 tot 9 juni.   Het voorbije weekend was nochtans voor ons bijzonder fijn om te mogen doen, en we hebben er toch heel wat positieve reacties op gekregen.  Dat doet altijd deugd!

Alle suggesties zijn welkom om er samen terug iets apart van te maken met Pinksteren.  Alvast bedankt aan iedereen die nu aanwezig was, en er samen mee een leuke wedstrijd van heeft gemaakt!




Documenten
Uitslagen paarden LRV Pasen 2014
Uitslag 95 cm Paasmaandag Vor
Uitslag 1.05m Paasmaandag Vor
Uitslag 1.15m Paasmaandag Vor
Uitslag 1.25m GT Vor 21/04/14
Uitslagen Ponywedstrijden LRV