26-06-2014

Nog een terugblik op Groentenjumping, met dank aan Studforlife en Hippo TV.

Het moet gezegd, deze keer zat de organisatie van CSI St-Katelijne-Waver iets langer in onze benen en in onze hoofden dan verwacht.    We moesten er even van bekomen, en wat rust zoeken.

We kunnen nu wel genieten van de terugblikken die gemaakt zijn door o.a. Studforlife, dankzij Julien Counet te vinden via deze link

De reportage van Hippo TV was ook voor ons verrassend en geslaagd.   Een korte bijdrage over de CSI St-Katelijne-Waver, kan je terugvinden via hun link op hippo TV


Ik heb in de loop van de jaren voor heel wat mensen bijzonder veel respect gekregen, voor wie ze zijn, en wat ze doen.  Leo De Vos is één van die mensen waar ik ook dat respect voor heb.  Een goochelaar met woorden, en hij schrijft o.a. pareltjes in Equi Time. 
Over onze concours wil hij in de volgende editie van Hippo Revue een artikel schrijven, hij was daarvoor ook voor het eerst te gast bij ons op de concours.
Leo heeft me gevraagd om een impressie te maken, een eigen beleving van onze concours.   Ik ben te benieuwd wat hij er van gaat maken, dus vond ik wel dat ik hem voldoende informatie moest geven.     Ik heb er even bij stil gestaan, en de tijd gevonden om die terugblik en vooruitblik naar evt het volgende op te schrijven.  Voor wie daar interesse voor heeft, je kan het in de bijlage vinden.   Wat Leo De Vos er achteraf mee doet, kan je dan zelf lezen in Hippo Revue.   Dan komt er een laatste terugblik op Groentenjumping 2014.

Nu kijken we al graag wel even vooruit.  Patrik komt met Withney en Dolce Vita aan de start op CSI*** Bonheiden van vandaag tot en met zondag.

Onze ponyruiters hebben hun volgende   LRV tornooi nu zondag 29 juni in Puurs.   Daar kijken we zeker en vast naar uit, iedereen ook daar van harte welkom om te komen supporteren.




Documenten
Impressie door Kristel op CSI