05-04-2018

Startlijsten VOR en timing in bijlage. Iedereen van harte welkom op het 2e GJ -weekend!

De laatste dagen hebben we heel veel telefoons gekregen, minstens zoveel mails.. 
Het was duidelijk dat er bij de inschrijvingen voor het aanstaande weekend iets fout was gegaan. 

Normaal was afgesproken dat er max 300 ruiters per dag zouden kunnen rijden.   Een organisator krijgt dan telkens max 20 wildcards per dag, voor het geval dat een sponsor, klant, medewerker, vriend,..  per ongeluk te laat zou ingeschreven zijn.

Nu stond het systeem fout ingesteld, waardoor er max 900 per weekend zijn toegelaten.  Er werd massaal ingeschreven voor zaterdag..  Dat kan je zien op de startlijsten.  Omdat op de duur zaterdag overvol was, leek het volzet op vrijdag met +- 250 inschrijvingen.  Zaterdag gaan we met de wildcards bij naar bijna 400 op een dag.

We willen de ruiters zoveel mogelijk service bieden, en we hebben ook prima verlichting van Frank Denys Lightning, één van onze sponsors.

Op zaterdagavond hebben we ook nog een BBQ tussen 17u en 19u, waar zo maar even 300 personen zijn voor ingeschreven.  
Je zal dus nog publiek hebben, dat je graag aan het werk ziet !

Het systeem van de wildcards geeft wel problemen, en we kunnen nu ook zeggen, dat alle wildcards voor zaterdag en zondag zeker op zijn.   Diegenen die er hebben, zijn bevestigd per mail.   Meer hebben we er echt niet..


 In ieder geval kijken we uit naar mooie sport, de trofeeën, erelinten en dekens zijn vorige week alvast goed in de smaak gevallen.  Met dank aan Eliane Kil voor de dekens, Publi Idee voor het ontwerp, en AMS Philip Scharlaeken voor de trofeeën.

De winkel van Eliane Kil is de 4 weken open tijdens de Groentenjumping-wedstrijddagen. 

Zelf proberen we er zoveel mogelijk dit weekend te zijn, maar we zitten ook op een ander terrein actief. De jeugd rijdt dit weekend hun CSIO in Opglabbeek. 

Neef Jeroen De Winter zit mee in het Belgisch team bij de Youngriders,  Valentina Hoeben (dochter van Dirk, zaakvoerder van hoofdsponsor Salus) rijdt in het team van de Children, terwijl Thibeau, Catherine en Lauranne Spits individueel rijden bij de juniors en children. Uitslagen en resultaten van de jeugd via deze link. 
   Er zijn verder nog enkele ruiters van VLP Club Groentenjumping aan de start in Opglabbeek, maar zeker ook dit weekend bij de VOR op de Groentenjumping zelf.  

Mede dankzij hun inzet, ons team,al onze ruiters  en de ouders, hebben we met de club Groentenjumping dit jaar opnieuw de erkenning voor goede jeugdwerking, zowel recreatief als competitief.  Via deze link het nieuwsbericht hierover bij VLP..  
Documenten
Startlijsten Vor 2018
Timing Vor 2018