31-03-2018

Zaterdagavond DJ Snowsplend, maandagmiddag optreden Clown!

  Dag 2 van de Groentenjumping is om 8u vanochtend goed uit de startblokken gekomen.   Zo'n 330 combinaties zullen vandaag de revue passeren.  Startlijsten zijn te vinden via deze link.     Resultaten kan je vinden via deze link. 

D
e paarden krijgen morgen een dagje rust, en zien we graag terug op maandag 2 april, waar zeker de Grote Prijs Salus
het sportief hoogtepunt wordt.   De Grote Prijs start om 15u, om 13u hebben we in de tent nog een optreden van een clown met het spectakel "Handjes in de lucht".  Kindjes zeker op post!


Op zondag met Pasen springen de pony's, en kunnen de geïnteresseerden in de tent zeker de ronde van Vlaanderen volgen.  Genieten van lekkere Brusselse wafels, en komen eten in het restaurantgedeelte.  

En uiteraard genieten om de ponyruiters bezig te zien.  De startlijsten zijn licht gewijzigd, en je kan ze hier in bijlage vinden.
Zondagavond hebben we de familierelais;  op  de foto uit het archief zien we Gilles Thomas en zijn nonkel Marc Van Dijck.  En dat Gilles Thomas achteraf zelfs Europees Kampioen bij de juniors is geworden..; Benieuwd welk nieuw talent we morgen mogen begroeten...

Iedereen is van harte welkom, ook vanavond rond 20u.  Dan zal DJ Snowsplend de après ski muziek in de Groentenjumping tent brengen!


Documenten
Startlijst pony's 1.10m
startlijst pony's 1m
Startlijst pony's 90cm
Startlijst pony's 50cm
Startlijst pony's 70cm
Timing pony's