Gastenboek

Laat hier een berichtje achter in ons gastenboek:

Uw emailadres is niet zichtbaar op de website. Stal Ceulemans behoudt zich het recht berichten aan te passen of te verwijderen.
Gelieve de numerieke code over te typen:

Welkom in het gastenboek van Stal Ceulemans.

van: vera, geplaatst op: 08-10-2014   •   website
Proficiat iedereen voor de mooie prestaties op het nationaal ponytornooi , dit zal wel voldoening gegeven hebben aan het einde van het seizoen 2014.
Eveneens proficiat met jullie huwelijksverjaardag , probeer er deze week nog van na te genieten want de tijd vliegt he !
Mooie najaarsgroeten vanuit Foulayronnes,
Luc en Vera
Reactie van beheerder :
Dag Luc en Vera, nog eens super bedankt voor de heel fijne week die ik bij jullie heb doorgebracht. De cursus bitloos paardrijden op jullie peruanen, een aanrader voor iedereen!
Daar worden voorlopig nog geen titels voor gegeven, maar 't was op ontspanning en culinair niveau weer een grote onderscheiding voor jullie! Bedankt voor jullie bericht voor de titel van Thibeau, we waren wel heel content. Ons vader was eigenlijk nog de grappigste. Het was leuk dat ze ook waren komen supporteren, en dan super dat het dan ook net mocht lukken. Onderweg naar huis was hij dan naar wel wat kameraden aan het bellen. Onze Jeroen De Winter, was ook op zijn 13 jaar nationaal kampioen bij de pony's geworden. Nu ons vader zijn 2e kleinkind daar in geslaagd was, dacht hij nu toch wel dat dat talent van zijne kant kwam. Hij belde dan ook naar Roger De Winter, andere grootvader van Jeroen om te vertellen dat het toch geen toeval ne meer kon zijn. Dat talent, die krollen, dat moest dan toch van hem komen.. Tot ons moeke dan toch maar vertelde dat het toch niet zo zeker was dan.. Thibeau heeft geen krollen! We zullen het er maar bij houden, dat het talent er pas komt na lang werken, en met het nodige geluk. Ook de juiste pony's vinden waar je die successen mee kan halen. Allez, we moeten nog eens tijd vinden om bij te babbelen, tot binnenkort,

Groetjes, Kristel
van: Martine, geplaatst op: 06-10-2014
dikke proficiat aan de Nationale kampioen grts
Reactie van beheerder :
Dag Martine, dankjewel! Het ligt altijd op een klein plaatske, maar Thibeau is er wel heel blij mee. En wij ook natuurlijk.

Groetjes, Kristel
van: marina, geplaatst op: 06-10-2014
Proficiat aan Thibeau ,Julie Nathalie ,Marnick Catherine en Lauranne voor hun prestaties op het nationale tornooi knap gedaan allemaal. .En vooral ook een pluim aan de mama 's en papa's die altijd voor hun kinderen klaarstaan om ze naar de trainingen en wedstrijden te begeleiden .Zonder hun hulp zou dit alles niet mogelijk zijn Dus als tegenprestatie van de kids zouden ze in de rustperiodes van de wedstrijden ,deze mensen eens kunnen verwennen met een zelfgemaakt ontbijtje of iets dergelijks , ik stel maar voor.
Reactie van beheerder :
Dag Marina, idd een leuk idee om eigenlijk die pony-ouders eens te verwennen! 't Is natuurlijk soms zo druk als dat je zelf wil. Weinig vrije zondagen, maar we zijn dat nu zo gewoon. Op weg naar het nationaal kampioenschap in Izegem, was dat eigenlijk wel leuk. Zo 's ochtends vroeg zoveel camions en trailers naar dezelfde richting. 't Is toch voor ons wel een super tijd zo met de kinderen samen, leuk dat ze wel alle 4 dezelfde hobby doen, anders is dat moeilijk. Mercikes voor je berichtje, onze kids zijn er ook heel blij mee dat je ze altijd steunt. Binnenkort kan je zelf op stap met Fien! Groetjes, Kristel
van: wouter dierckx, geplaatst op: 04-09-2014
hoe valt die wunderboy vd zuuthoeve mee uit rapsody ?
Reactie van beheerder :
Dag Wouter, we hadden de ruin Illusion en de merrie Illusie, van Wunderboy met Rapsody. Ze zijn vorig jaar allebei vertrokken naar het buitenland. Van Illusie hebben we achteraf nog foto's gezien, ze doet het goed, ze is in Frankrijk terecht gekomen, niet voor de topsport, maar het klikte toch met haar eigenares, en dat is toch heel belangrijk. Ze staan goed, en dan zijn we ook content.

Groetjes
Kristel
van: Karine, geplaatst op: 10-08-2014
Dag Kristel , we hebben gehoord dat Ikona V. 't Recht Eind verkocht zou zijn . Als ik mag vragen waar is ze terecht gekomen ? T'is maar om Ikona een beetje te kunnen blijven volgen in de sport !Alvast bedankt,
Groetjes Karine & Daniel
Reactie van beheerder :
Dag Karine, Ikona was zeker een toffe 6-jarige merrie, haar kwaliteiten vielen op en ze is in de maand juni bij ons vertrokken. Ze zou momenteel in Engeland staan, voor haar verdere sportieve carrière. Als we nieuws zouden horen, zal ik je dat graag berichten.
Hopelijk nog veel plezier en succes met de paarden die bij jullie geboren zijn. Al een hele job om ze allemaal te volgen, denk ik ook al. Dat hebben wij ondertussen al een beetje moeten opgeven, ook al is het altijd wel plezierig om achteraf goed nieuws te horen..

Groetjes, Kristel
van: marina, geplaatst op: 20-07-2014
hallo Kristel en Ilse
ik heb sinds ik het hoorde van Ilse al zo dikwijls aan haar moeten denken ,en ben blij dat er hoop is .ik wens Ilske nog veel moed in de strijd tegen dat akelige monster en we duimen voor een volledige genezing.
dit wens ik ook Nancy toe ,en veel steun van jullie familie.
Reactie van beheerder :
Dag Marina, je hoort het idd op heel veel plaatsen, maar als het zo dichtbij komt, dan sta je toch stil. Terwijl iedereen moet vooruit gaan, met goede moed om dit te kunnen overwinnen.
Bedankt voor je berichtje, we weten dat we altijd op jullie kunnen steunen, mercikes.

Kristel
van: marina, geplaatst op: 30-06-2014
Hallo Kristel
wat een mooie impressie over de jumping.Vele mensen beseffen misschien met deze ,dat er zeer veel werk kruipt in het organiseren van zulk een evenement .En knap wat een werk jij toch altijd verzet tijdens deze dagen ,en maanden op voorhand .jij verdiend daarvoor een dubbel dikke duim ,want voor een standbeeld ben je nog te jong.
Reactie van beheerder :
Dag Marina, die duim die gaat zeker ook naar jou, hé. Als jij een stappenteller zou ophebben tijdens zo'n weekend, die zou zeker in het rood gaan. Ook altijd mee de vroege shift, en mee die verantwoordelijkheden die jij opneemt, abnormaal. Die impressie heb ik vooral willen schrijven, om iedereen van ons top team te bedanken. We hebben er allemaal even van moeten bekomen. Dit jaar gaan we niet te lang wachten om met ons team terug samen te komen en terug te blikken. Even terug de batterijen opladen, en dat wordt dan het volgende dat ik graag wil organiseren. Een terugblik, en vooruitblik samen.

Geniet van de vakantie!! Altijd welkom, zeker ook met de kindjes.
Groetjes, Kristel
van: Veerle, geplaatst op: 27-06-2014
Hallo Kristel en familie, dit jaar zijn we niet tot op de concour geraakt. Ik heb het wel gevolgd en als ik nu lees in die impressie over de inrichting, dan teken ik volgend jaar zeker present. Om het even wat er gebeurt, we maken tijd. Respect, en doe zo voort.
Reactie van beheerder :
Dag Veerle, zoals ik al eerder heb aangegeven, en ook in het artikel heb willen neerschrijven, is het feit dat organiseren niet zo evident is. Dat je het alleen maar kan, als je het in teamverband kan doen. Dit jaar hadden we een top team, dus onze dankbaarheid aan hen is groot! Het denkwerk op voorhand doen we in heel kleine groep, en het vraagt wel veel energie en inzet. Maar we doen het eigenlijk heel graag, en als dat zo 1 of 2 weken is, kunnen we ons hart daar wel inleggen. Veel van onze vrienden zijn er dit jaar niet geraakt, omdat ze op andere wedstrijden moesten zijn. Dat is een luxe-probleem voor ruiters dat ze overal terecht kunnen, en datums vinden voor organisatoren blijft toch de grote kunst of het grote geluk om juist te kiezen. Nu even vakantie nemen, en dan pas uitkijken naar het volgende.
Bedankt voor je bericht, en graag tot volgend jaar, of ergens op wedstrijd.

Groetjes
Kristel en co.
van: marina, geplaatst op: 13-06-2014
Proficiat Jeroen doet dat goed ginder in het verre Italie
Reactie van beheerder :
Dag Marina, bedankt voor je bericht! Ik denk dat er van bij ons thuis wel wat supporters gaan afzakken naar Italië, dat is toch uniek. Hopelijk met een mooi resultaat, daar zullen ze zeker op voorhand alles voor doen om de goede vorm vast te houden.

Groetjes, Kristel
van: M.Gilbert, geplaatst op: 10-06-2014
Hallo Fam.Ceulemans.Zaterdag hebben wij jullie prachtige groentejumping bezocht.Wij zijn een groepje springliefhebbers en waren vorig jaar met de studieclub KWPN vanuit Nederland te gast op uw stal voor een bezichtiging. Dat was in 1 woord geweldig. Daar hebben we gehoord over de groentejumping. Zaterdag genoten van supermooie accomodatie, mooi terras, prachtige springsport.Het was geweldig. Wij komen zeker terug volgend jaar!
Reactie van beheerder :
Heel erg bedankt voor deze reactie, dat doet ons zeker plezier!

Groetjes, Kristel en een heel groot en fantastisch team !