26-06-2009

Withney 5e in 1.45m proef , Alvaceno 8e in 1.40m proef CSI*** Canteleu.

Terwijl de geruchten omtrent de uitbreiding van de rhinopneumonie ons toch zorgen baren, mogen we toch wel goed nieuws brengen vanuit Frankrijk.
Withney blijft goed presteren, en haalde ook vandaag de barrage in de hoogste proef.
In die barrage waren ze met 9, en Patrik was vastberaden om voor een goede tijd te gaan. De tijd was goed genoeg, maar onderweg die ene pechbalk. We zijn toch bijzonder tevreden met de 5e plaats. Op nummer 7 vinden we Topinambour (v. Heartbreaker) met Penelope Leprovost. We hebben nog steeds de moeder van Topinambour, m.n. Navaretto (Veneur du Luc) hier bij ons als fokmerrie op stal. We hebben inmiddels 2 zonen van Va-Vite uit de merrie Navaretto. Benieuwd of de 3/4 broers Vivaldi DH Z en Volponi DH Z het later even goed zullen doen.

Eerder op de dag was Patrik ook al in de prijzen gevallen met de schimmelhengst Alvaceno. Mooi foutloos, goed voor de 8e plaats in de 1.40m proef.

We volgen de prestaties in Frankrijk met de voet op, en we volgen dichterbij huis ook de ontwikkelingen op in het rhino-verhaal. We hebben hard gewerkt om de stal op te bouwen die we nu hebben, en we willen geen risico's nemen.
Als de veearts ons adviseert om zondag thuis te blijven van Moorsele, kunnen we die raad niet in de wind slaan. Wordt jammer genoeg vervolgd..
http://www.jump-results.com/OPEN/canteleu09.htm