10-07-2009

Uletta vd Dwerse Hagen wint cyclus 5-jarige paarden!

Het is een merrie die alles mee heeft om een grote madam te kunnen worden, onze Uletta.
Dat heeft ze dit jaar, samen met Caroline de Laet getoond.
Op 6 parcoursen van de LRV-cyclus waren er enkel 2 tijdfouten, geen enkele balk gevallen. Tijdens de nationale cyclus was ze ook enorm regelmatig. Alleen in Pottes werd er een fout gemaakt, en voor de rest heeft Uletta het allemaal netjes foutloos gedaan. Vandaag moest het in Hulsterlo foutloos zijn om 8x foutloos te geraken. Enkel de beste 8 resultaten tellen voor de eindranking in de cyclus, en met deze 8e foutloze omloop vandaag, hoort Uletta nu zeker bij in het rijtje "winnaars van de cyclus van de 5-jarige paarden".

Proficiat aan Caroline, proficiat aan de trotse fokker, en ook wel een pluim voor onszelf dat we ze hebben kunnen houden. Er was nochtans vraag genoeg. We bekijken het met Uletta dan ook op lange termijn. Vorige week in Aken heeft Caroline nog gezegd dat ze ook denkt dat Uletta daar ooit wel zal geraken. Ze heeft er nog een belofte bij gemaakt. Ze zou dan meegaan als groom. En dat schrijf ik nu graag neer, want we zullen ze daar graag aan houden!
Verder dit seizoen zullen Caroline en Uletta nog meedoen aan het Belgisch Kampioenschap in Gesves, en als het even kan ook op het Wereldkampioenschap in Lanaken.