15-08-2009

Met een voetje in het water...

Wat wel lukte voor Catalano en Va-Vite op woensdag en vrijdag, namelijk dubbel foutloos, lukte niet in de finaleproef op zaterdag.
Va-Vite kreeg al vroeg een fout op hindernis 3, en miste daardoor de barrage. Door zijn regelmatigheid deze week, eindigt Va-Vite wel op een mooie 8e plaats, op meer dan 110 deelnemers.
Voor Stijn met Catalano was het springen van de finaleproef voor de 7-jarigen een goede training om te wennen aan de hoogtes, want morgen is het de beurt aan Etoile, Uriano in de finale bij de 5-jarigen en aan Cashmira bij de 6-jarigen. Het is algemeen geweten dat er dan stevig doorgebouwd wordt. Stijn bleek vandaag iets onder de indruk van de proef, maar hij kan gerust zijn dat het morgen lager staat..

De 7-jarige Cannabis-dochter Cadjanine Z deed het vandaag voortreffelijk in Gesves. Enkel één voetje in het water. Wel een speciale dag vandaag voor mede-eigenaar Sven Laveren. Hij stond eerder op de dag zelf met zijn voeten in de zee, terwijl hij zijn vriendin Melissa ten huwelijk vroeg. Melissa twijfelde niet. Mooi is dat! Proficiat aan het jonge koppel!
http://www.equitationgesves.be/