08-09-2009

Tijd voor de jeugd, provinciaal kampioenschap pony's, nu zondag 13/9.

Onze ponyruiters, ondertussen zijn ze al met 6 kleinkindjes Ceulemans, maar eigenlijk is het één LRV-familie die we altijd op de ponytornooien mochten bezig zien.
Nu zondag is het provinciaal pony-tornooi voor de provincie Antwerpen, op de terreinen van Wim Verwimp in Wiekevorst, en ingericht door LRV Herselt.
En wij zullen er bij zijn. De ene is al wat straffer in het stoelrijden de andere in stijlrijden dressuur of jumping, maar Mieke, Julie, Jeroen, Jorgen, Marnick en Thibeau hebben allemaal evenveel enthousiasme en karakter.

Ze hebben er hard voor gewerkt, en op sportief gebied kijken we uit naar de prestaties van Jeroen. Hij heeft eerder dit seizoen al enkele keer de reeks D licht gewonnen met Eclipse, en stond al enkele keren op een 2e plaats in D midden met Bolero. Ook Jorgen heeft een bijzonder sterk seizoen gehad met Obelix in de reeks B licht.
Het zal er bijzonder snel aan toe gaan, nu zondag. Ook onze neefjes Pieter en Jorich Spits zullen er voor gaan, maar misschien zal Jorien Livens haar pony-carrière wel weten af te sluiten met een provinciale titel? Of komt het van een Pieter Kenis, dit jaar nog vice-europees kampioen Eventing, en op alle gebied sterk? Of van onze dorpgenoot Domien De Swert, die ook al enkele wedstrijden D midden gewonnen heeft? Zeker is dat er veel talent is in Antwerpen, en dat we het zondagnamiddag zullen weten. Verslag wordt daarna gemaakt door Wendy, mama van Jeroen en Jorgen.
http://www.lrv.be